Oplanerade hemmadagar..

Jahopp.. denna dagen och igår blev ju inte som jag tänkt direkt.. :/ Hade ju absolut inga planer på att vara hemma varken igår eller idag, då jag ju inte känt mej sjuk eller dålig eller nåt sånt nu på senaste tiden, och i söndags mådde jag ju prima, så.. Men iaf så kände jag redan under natten till igår att jag hade helt sjukt ont i nacken när jag vände på mej osv. Och sen när väckarklockan ringde och jag skulle gå upp kände jag bara hur FRUKTANSVÄRT ont det gjorde så fort jag rörde pyttelite på det. Så såklart hade jag åkt på en fet jäkla nackspärr under natten -.-
Aja, sen försökte jag sätta mej upp men det gick seriöst typ inte, utan det gjorde så ont att jag började lipa och så pappa fick gå ner och hämta två panodil åt mej.. Dock blev det inte bättre av det, men aja.. Sen låg jag där, och fick ju då skippa skolan eftersom jag knappt kunde gå på toa liksom. Så sen somnade jag om och sov väl till halv elva nånting, och sen låg jag kvar nån timma och lyssnade på världens bästa Hanapee's podcast och den blev jag VÄLDIGT mycket gladare av, haha! :D
men iaf, sen vart jag ju helt enkelt TVUNGEN att gå ner till köket och äta frukost, så med nöd&näppe hasade jag mej ner och försökte att inte röra på huvudet (HAHA ni kan ju tänka er hur det såg ut x'd) och sen lyckades jag ändå få ihop en liten frukost som jag tog med mej upp till teven. 
Och jaa, där blev jag fast i princip hela dagen haha.. okej, satt rätt mycket vid datan med iofs, men i soffan satt jag ju TYP hela dagen (med undantag för toabesök, matlagande, kakätande och lite sånt) och kollade på typ allt tråkigt som finns att kolla på.... haha men blev OTROLIGT glad då halv åtta hos mej och farmen kom iaf! ;D å sen satt jag och smsade lite med mina fina små vänner med :))
Men iallafall, sen helt plötsligt hade det blivit kväll och mamma&pappa kom hem och sen var det ju vanlig tvkväll med farmen och familjen annorlunda! :D så det var ju iaf en mycket bra avslutning på en annars otroligt rutten dag.. Nämen fyfan, man tror inte man kan ha så ont i nacken, men det kan man :( Och jag hatar såna här "sjuk"dagar för fastän man har så tråkigt går tiden så jä*la fort så det verkligen bara är läskigt.. Fy :( Jaja så det blev väl ingen toppendag precis..
haha nathalie har vart mitt enda sällskap under dessa två dagar! ;)
och såklart dom här sakerna med, varm choklad och marabouchoklad! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback