Hemmadag idag med..

Och idag har jag väl gjort i princip samma saker igår, bara att jag vart rätt mycket mer aktiv då det inte alls gör lik ont i nacken längre! :D
Men jag sov väl till typ samma tid som igår, sen lyssnade jag lite på en till av Hanapee's podcast, och sen gosade jag lite med Nathalie innan jag gick ner till köket och gjorde frukost. Och denna gången avancerade jag mej lite och gjorde smoothie (som jag iofs gjort rätt mkt av nu det senaste menmen.) och sen gick jag upp till teven och åt/drack den :)
Å tjaa, sen har jag väl bara typ suttit och glott på tv, försökt ladda upp Eva&Adam på swefilmer men det dampar ju loss så kunde bara se typ halva.. Aja sen har jag typ smsat med vänner, planerat fredagen (kommer bli BÄST! <3) spelat piano, lagat mat, bakat, gått promenad (otroligt skönt då jag inte vart ute på typ 1½ dygn!) och lite sånt :) Å vet ni vad jag bakade rå? Kladdkaka utan kakao/choklad haha xd var så JÄKLA sugen på kladdkaka så det var sjukt,och sen upptäcker jag att kakaon är slut.. FATTA ÅNGESTEN?!? Haha så då googlade jag på kladdkaka utan kakao och då kom det upp typ "vit kladdkaka", så då gjorde jag det och det var faktiskt sjukt gott! Som en blandning mellan sockerkaka och kladdkaka typ :) Fast det viktigaste var ju att jag fick i mej massa socker ;P haha. 
Men ja, å nu ikväll har jag typ bara sett på farmen och suttit här och nu måste jag gå och lägga mej snart om jag ska kunna va helt "frisk" imån.. Aja hur dåligt jag än mår eller hur ont jag än har MÅSTE jag ju typ gå eftersom första nationella är imån.. fy. Aja har inte SÅ mycket ångest för det första provet, men det på fredag.. BLÄ.
Jaja så nu ska jag bara kolla lite bloggar och sen gå å nana!
Men hoppas iaf ni haft bra dagar och att ni vart friska!
Ha det bäst så hörs vi nån dag i veckan, puss :*
hahahhahahaha såhär fräsch har jag vart dessa två dagar.. xd

Kommentarer
Frida ;D säger:

Söt ju!!! ;D <33
vad ska du göra på fredag förresten? xD <33
:**

2013-02-06 | 16:42:36
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se
Frida ;D säger:

SV:
haha xD
nä har ingen aning..?! xD
duu :*
jaha va kul!! :D ja men har nog hört talas lite om den och den verkar ju riktigt bra! hoppas den är det då!! :D <33

Och jaa... alltså usch det var så himla jobbigt och pinsamt och ah... :/ :(((
<33

2013-02-06 | 19:39:44
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback