Gårdagen - GRYM dag både i skolan och på ridningen! :D

Hej allihopa! 
Idag har vart en ganska fruktansvärd dag på alla sätt och vis, kanske egentligen inte för mej utan för en av mina vänner (nämner inga namn).. Nä fyfan va kass den har vart asså, så vet inte om jag orkar berätta nånting om den, även om den blev bättre sen på slutet..
Aja får se. Men nu struntar vi i det och kollar tillbaka på gårdagen istället, som tillskillnad från denna dagen, var rätt grym! :)
 
Började då med spanska som var, fast vi gjorde lite jobbiga skrivuppgifter, helt okej ändå och vi hade trots allt rätt kul! ;)
Å efter det hade vi då biologi, och tja den var la rätt normal typ men rätt kul :)
Å sen hade vi typ JORDENS mest underbara musiklektion!! Hahahhahaha var längesen jag hade så kul och skrattade så mycket asså x'd omg.. HELT galet var det! Satt och sjöng (RÄTT högt) våran underbara låt ett fle rtal ggr med lite olika damputbrott, och sen tvingade vi marcus lyssna.. tror han tyckte det lät sådär x'd men sen tröttnade vi lite på den, och då började jackson helt plötsligt sjunga på massa gamla typ 60-talslåtar med Elvis och sånt hahahhaha, så han hade en egen liten show för oss hhahahah x'd å sen blev det ännu bättre när vi satte på BRA låtar, för JÄ*LAR va vi tog i då haha, hördes nog fan ner till sjuorna.. xd Å det roliga var att ALLA (utom anden haha) satt och sjöng (vrålade) och verkligen va engegerade hahaha x') å sen filmade vi massa och messade andreas och elsa och sa att dom verkligen missade något..! Haha, så den var heeelt amazing den lektionen! :D
Men jaja NOG OM DET! ;)
Sen hade vi matte som väl va ganska okej, och sen var det lunch, som var rätt flummig haha.. 
Å efter lunchen så gick vi ner till idrotten, bytte om (fick låna linneas kläder då jag SÅKLART glömt mina i skåpet..) och sen hade vi en SJUKT rolig idrottslektion med, hahaha xD
Eller okej inte i början då vi hade typ lag-killerboll, och jag som HATAR killerboll sprang ju omkring TOTALT livrädd haha.. :( Jaja, men sen fick man välja om man ville ha bollsport eller redskap, och då tog vi redskap såklart ;) SÅ då gick vi bort till gamla hallen och tog fram alla möjliga redskap, och sen hade vi en sjukt rolig stund där, vi tjejer i klassen + filipparna, kevin och lucas (å nåra från b) då vi lite då såklart övade på lite saker, bl.a klarade jag att göra kullerbytta över en sån där "puff" *stolt* haha x) Men mestadels sprang vi typ bara omkring, och typ gungade i lianerna och flummade, och sen höll typ alla på å DÖ när simonsson satt och gungade i ringarna, och sen när han skulle hoppa ner satt han fast med skon x''d så hängde han där, röd i ansiktet för det ju snurrade och typ helt panikslagen, å tillsist fick dom andra killarna komma och hjälpa honom ner.. Asså OMG va jag skrattade, jag GRÄT, skojar inte! Åh herregud.. Fast det var dock väldigt synd om honom och sjukt pinsamt! Haha jaja dom skulle skrattat åt oss så.. ;)
Så den lektionen var oxå fruktansvärt rolig, så då var man på gott humör sen när man gick till bussen! ;) Juste,  gick till apoteket med innan bussen gick, för jag skulle se om det gick å köpa linsvätska där, och fick vänta i typ en kvart på att en tant skulle komma, och sen när hon väl kom så hade hon såklart inte den sorten.. -.- Plus att jag skämde ut mej totalt där inne.. omg xd Haha jaja! Sen tog vi iaf 101an hem, fast jag åkte ju till stallet as usual :)
SHIT va inlägget blev långt (inte ovanligt dock..), får fortsätta i ett annat!
såhär såg jag ut igår! 
 

Kommentarer
Frida ;D säger:

Sv:
:D :** <33

Ja fyy, helt hemskt.... :(( :/ <33

2013-02-02 | 01:08:12
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback