bra torsdag med rolig skoldag och ridning!

Sådärja, NU kan jag skriva om dagen! ;) å den har varit riktigt bra och sjukt rolig måste jag säga, särskilt i skolan faktiskt haha! ;) Vi började då somvanligt med spanska, som faktiskt va askul idag :D vi va typ bara 6 tjejer och 4 killar så vi va jättefå, och först hade vi typ lite glosförhör och sånt tråkigt, å sen skulle vi sett på ett program, men sen tjatade några om att vi borde lära oss mer om sånt man behöver kunna om man är turist i spanien, så då hade vi typ tävlingar och sånt om typ ord om mat, kläder och sånt där, och det va sjukt kul faktiskt haha och det blev lite kaos åså men det va såå mycket roligare än vanligt!! ;D så det gjorde inte så mycket att vi inte fick se vårt älskade "Extra" (världens absolut sämsta humorserie på spanska som ändå är helt underbar hahah) ;))
Haha jaja, sen efter spanskan så hade vi helt vanlig biologi där pappa fick lite damp på mej ett par ggr men jag är ju van.. x) Haha å sen blev det ju lite flumm som vanligt, bl.a när kvinnan som skällde ut mej, ella och elsa i stockholm som f*n kom in och skulle prata om en musikal dom skulle sätta upp, hahhah xd 
 
Nåväl, sen efter det hade vi en liten rast och sen hade vi musik! Dock inte med Marcus men med en som heter Dan och är Albin i vår förra klass pappa! Å han är asrolig å intressant att lyssna på så det va faktiskt en riktigt lyckad lektion! Pratade typ hela tiden om Rockens historia från 50-tal till nutid och om alla band, artister å sånt och sen lyssnade vi även på låtar från alla årtionden osv, rätt kul faktiskt för man kände ju igen rätt många och kunde lite om det ändå! :) Å sen dom sista typ 25 minutrarna satt jag, elsa och emma i ett grupprum och skulle egentligen läsa häftet om rockens historia, men vi läste la typ en sida och sen resten av tiden satt vi och babblade och diskuterade massa random saker haha ;) Får la läsa resten hemma.. ;) 
Aja sen när vi slutade hade vi matte, då vi bara gjorde repetition eftersom vi har diagnos imån..
Å sen hade vi lunch, som va lite smårolig den med pga en lite rolig person.. xd (nämner inga namn hahaha)
Å sen gick vi ner till idrotten, flummade loss i omklädningsrummet (haha måste va nånting i luften därnere eller nåt för man blir fan GALEN där x'D) och sen hade vi typ en av dom goaste idrottslektionerna ever typ! :D 
hehe, för det började med att jag, elsa och emma spelade tennis (haha vi har blivit värsta tennis-trion nu xD), såsom vi gjorde förra torsdagen, dock gjorde vi inte alls seriöst idag haha.
Å sen när Adnan inte såg, så smet vi bort till andra hallen, där dom som inte va med på gympan fick spela kinect :O fatta orättvist?! Så det gick vi inte med på utan gick in dit och ställde oss och dansade vi med xD Haha och fyf**n va kul det var xdd höll på å dö typ, man var ju två stycken som gjorde tsm, och sen skulle man ju liksom härma personerna på skärmen (väggen), och hahaha kan inte beskriva hur fula vi var x'd å ändå fick jag typ 840 000 poäng?! xD haha men kul som fasen var det och man kände iaf att man fick motion, mer än tennisen kan man säga!! (Vilket jag sa till Adnan och han blev faktiskt inte sura på oss för vi gått dit! :D) Haha å sen stod vi där och dansade som galningar bakom alla andra med, tills vi slutade ;)
Haha å då va man rätt trött! Så då bytte vi bara om lite snabbt, och sen gick vi upp till skolan till sofforna och satt sen där och flummade, kollade på tv och spanade in en grymt snygg kille (typ fritidsledare eller nåt) haha x)) Å sen så kom bussen! 
Fortsättning i nästa inlägg, skriver om ridningen separat as usual! 
dagens look ;)
 
I skolan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback