torsdagen- sjukt grym skoldag!

Okej, nu MÅSTE jag seriöst bli färdig med veckan, imån börjar en ny vecka liksom.. Haha så det är bara å köra på, å nu är vi på torsdagen :)
 
Så sen kom torsdagen dårå, och även det blev en helt GRYM dag av flera olika skäl! :D 
Men ja, skoldagen var rätt allmänt bra liksom, hade ju först spanska som la iofs inte var superkul direkt men det är det ju typ aldrig haha. Aja sen skulle vi då haft biologi men eftersom vi har matte nationella om ett par veckor så tycker pappa vi ska lägga fokus på det så då hade vi matte då istället, mindre gött.. Menmen, efter det hade vi iallafall rolig musik! :D först så typ satt jag, frida p, emma och elsa i ett grupprum och spelade (eller försökte spela snarare bas), och till en början gick det la SÅDÄR för oss, men efter några gånger så gick vi upp på a-nivå och det klarade vi allihopa typ så det var inte så svårt ändå ;D 
Å sen satt dom kvar därinne och fortsatte spela medans jag gick ut för att se vad som hände där, och då höll alla på med trummor, och alla var typ grymma kändes det som å så kom jag där å ba: va? Haha, men efter jag kollat en stund på när lucas instruerat typ 5 pers hur man skulle göra (han såg seriöst ut som värsta trummisläraren och va typ asseriös, skitkul hahahha xd) så fick jag iaf lite mer kläm på det, så då gick jag in till frida&lollo som va i ett grupprum och sen lärde dom mej hur man skulle spela på c-nivå, och det gick faktiskt sen efter några gånger!! :D så då var jag allt nöjd när jag gick därifrån ;P
Aja, och sen när vi slutade så hade vi då ÄNNU ett mattepass, sjuuukligt segt x0 menmen det är bara å kämpa på.. 
Men ah, och sen hade vi iallafall lunch och efter det vår sista lektion som då var idrott :) å denna dagen skulle vi köra innebandy, och tydligen hade adnan gett ansvaret direkt till lucas och filip, så då var det bara å köra igång å lyda deras order ;) haha men det var faktiskt skitkul och killarna var för en gångsskull typ asseriösa (så seriösa så det blev skrattretande tom hahaha) och först körde vi lite uppvärmning, och sen efter det började vi med lite innebandyövningar som att skjuta skott på ett mål med en "vägg" med bara tre hål i, så det va ju helt jä*la omöjligt, men jaja.. ;) Å sen efter vi gjort det och sen en övning till så satte vi igång och körde matcher! Å innan lektionen så tyckte jag att det skulle bli skittråkigt och jobbigt att spela innebandy, men hade tydligen glömt hur sjukt jäkla kul det är?! Haha visst jag kanske inte är bäst av alla på å spela det men det är faktiskt sjukt kul och man vill verkligen kämpa, så efter första halvleken var jag typ helt död efter att ha varit forward och jagat bollen och (försökt) ta bollen från Anden (ganska omöjligt kan jag säga xd) haha, så var så elak att jag puttade bort lollo från avbytarbänken för jag var så jä*la slutr hahaha xd Men ja, och sen körde vi på å det var riktigt kul och killarna var faktiskt riktigt peppande och snälla, så på det viset blev det oxå mycket roligare! :) Så vart en sjukt lyckad lektion! 
Å sen efter lektionen hände en helt jä*la fantastisk sak som jag ska skriva om sen, asså helt sjukt var det.. :'D haha så efter det var jag HELT överlycklig så sprang och skrek och tjoade och var jättekaxig hahaha. Å sen gick vi upp och hoppade på skolbussen och sen åkte ju jag till stallet som vanligt! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback