Påskaftonen!

Jahapp, hann såklart inte publicera det här igår som det var tänkt, men jaja det kommer nu istället!!
 
Sen om jag ska försöka sammanfatta helgen lite så var den otroligt go och mysig! På lördagen så tror jag att jag gick en runda, och gick till lammen åsådära (ploppar ju upp nya hela tiden ;)) och var ute i det awesome'a vädret, och sen vart det ju påskäggs-letande och sen vid typ tre eller nåt kom Micke med minibilen! ;D Å då åt vi typ påsklunch, och sen chillade vi nog mest och juste, jag mamma och pappa såg på Lejonkungen med då haha, myys! :D Alltid lika grym är den ju med, måste vara bästa disneyfilmen tror jag! Haha jaja, och sen hade klockan blivit typ 5 och då var det dags att göra sej iordning inför kvällen, då vi skulle på påsk-kalas hos kusinerna! :D
Så sen vid typ kvart i sex gick vi då bort till gärdet nedanför mina ena kusiner, där vi skulle ha den årliga (okej har haft den typ 2-3 ggr kanske haha) påskbrasan! :D så där samlades vi, våra kusiner, lilla Tyrisen, och så alla (eller ja, inte alla men några) vuxna och sen stod vi där och babblade och skrattade och gullade med Tyra och tog massa bilder och gick och hälsade på hästarna :) Haha å även såg på när micke hällde på ett dött får på elden, eller "offerlammet" som han sa, sjukligt makabert var det haha x0
Nåvääl, efter vi sen stått där ett tag så hade alla börjat bli frusna så då gick vi slutligen hem till Lagervalls dårå! :)
Å sen hade vi en, precis som vanligt, helt awesome kväll där med massa god påskmat (eller ja, efterrätterna var väl mera i min smak då påskmat är rätt äckligt haha ;)) och MASSA flumm med bästa kusinerna och alla andra, och sen busade jag runt massa med Tyra oxå såklart och vi sprang runt och "spelade" piano&gitarr, "galopperade" (HAHA sötaste ever typ!!!), snurrade i den roliga snurrfåtöljen, busade med alla andra och pratade massa eftersom hon börjat prata nu haha så himla söt!! Typ när vi satt och bläddrade i en tidning så ba; äst, äst, äst, äst... hahahhaha hon trodde alltså att allt var hästar i tidningen :') haha världens sötaste unge! 
Nåväl, sen efter det var hon iallafall tvungen att ta på sej pyjamasen och sen gå hem och sova :)
Men sen hade vi en asrolig fortsättning på kvällen, trots att alla va typ assega och inte orkade göra nåt x) Nämen vi hittade ändå på lite saker, spelade blokus (standard ;)), gick ut en runda i månskenet och sen gick vi in igen och typ chillade och diskuterade massa saker och tillsist spelade vi även typ 3 omgångar rappakalja, det är liksom ett måste på alla släktkalas haha! Å det var lika flummigt som vanligt, man kissar ju typ på sej när man spelar det hahahha x'd Världens ABSOLUT bästa spel, hahhahaa.
Men sen blev vi för trötta för att spela mer, så sen slutade vi och sen vid typ halv tolv (eller halv ett sommartid) sa vi hejdå till alla och åkte hem och sov. 
Men en riktigt lyckad påskafton iallafall! :D
 
påskfrukosten! :D (om ni undrar vad det är så är det blåbär/hallongröt med jordgubbar å blåbär på ;))
godiiis :D 
massa efterrättter :D
nån jättegod efterrätt med nåt konstigt namn som kristina gjort! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback