helgen - lördagen!

Tjena allihopa! :D hoppas ni har och har haft en fin valborg! :) min dag har vart bra men delar av den har vart HELT jä*la sjuka.. Går typ inte att beskriva hahaha x''d omg.. Jaja, hinner antagligen inte skriva om det idag, men ska iaf skriva färdigt om helgen och ev lite om gårdagen! :) Så då kör vi på direkt!
 
Å sen kom då helgen, och det är nu bekräftat att jag typ inte har nåt liv överhuvudtaget.. xd nämen seriöst, för typ TREDJE helgen i rad gjorde jag typ EXAKT samma sak som jag gjort de andra två helgerna x0 asså visst jag har ju inte tråkigt eller så egentligen, för jag har liksom skitmycket saker hela tiden som måste bli gjorda, men så går tiden aalldeles för snabbt och jag hinner typ inte med nånting (kan bero på att jag är jä*ligt lat med haha) :/ Så på nåt vis känns sånahär slappa helger typ helt meningslösa för jag inte får nåt vettigt gjort liksom.. Men JAJA nog om det!! Men ja, dagarna liknade iaf varandra rätt mycket så blandar nog ihop lite, men på lördagen gjorde jag typ ingenting haha.. nämen dels så sov jag ju ändå rättså länge, åså kollade jag väl lite på tv på typ gbg horseshow, och sen gick jag som vanligt ut och satte mej i solen och så ringde jag syster åsådär, å sen efter det gick jag väl till lammen somvanligt å satt där och gosade en bra stund med alla typ 500000 lamm som ville komma fram, å sen efter jag suttit där rätt länge gick jag väl hem igen :) å sen gjorde vi våfflor å åt med massa gott på och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde resten av eftermiddagen/kvällen haha? Nämen ja juste ja, jag bakade ju dom himmelska kakorna haha, å dom blev faktiskt typ lika goda som de dagen innan ;D å det tog ju ett par timmar, så sen var väl klockan typ 7 och då åt vi middag och sen efter det tror jag att jag gick en sväng, och sen gick jag hem åså kollade vi väl typ på tv resten av kvällen ;)
random bild jag tog denna dag.. kom på att det kanske förresten inte alls va fint väder den dagen?! xd bästminne.com här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback