update om de fyra senaste dagarna! -lördagen

Hejsvejs allihopa och sorry för jag inte bloggade igår men hann inte efter ridningen, berättar mer om det senare! Tänkte först berätta klart om helgen :)
Så jag fortsätter där jag var (sparade utkastet haha)
Sen igår (i lördags då) va oxå en rätt bra dag! :)
Började med att jag vaknade runt tio, och när jag steg upp så frågade pappa mej om jag ville hänga med och kolla på johan och min kusin + en kompis när dom skulle va med i en löpartävling på ikhp i huskvarna. Å jag tänkte att visst, då kanske vi t.o.m kan shoppa eller nåt ;) så då sa jag ja och pappa ba; bra då åker vi om 20 minuter! Å jag ba SHIT! Haha, så då kan man säga att jag fick fart, och faktiskt så lyckades jag både klä på mej, sminka mej och äta en en halv frukost på den korta tiden! Det kallar jag bra haha! ;D 
nämen sen efter typ 20-25 min så åkte vi in mot stan, och så hämtade vi upp min kusin och hans kompis Jorge (som är allis mentor och so-lärare xD hahaha) och så åkte vi upp mot ikhp dårå! :)
Å tjaa, sen vid 12:15 startade dom deras klass, och sen sprang dom iväg dårå. Å sen stod vi vid slalombacken dom skulle springa uppför två (!!) ggr och skrek och hejade på dom haha ;) å sen efter ca 50 min så kom min bror i mål! Rätt bra tid för att springa en mil då man sprang somsagt 2 ggr upp och nerför en slalombacke haha! (tydligen ett av sveriges tuffaste tävlingar med..) Så han kom på 34e plats av 151, riktigt bra jobbat! Nästa år ska han komma topp 10 har jag bestämt ;P
Aja, sen fikade vi lite efteråt med min kusin, hans flickvän, deras kompisar, och en som heter Isabelle som är pappas och mammas kompisars dotter :) 
Sen efter det så drog jag och pappa en sväng till a6, där vi först var på stadium en låång stundoch provade MASSA innegympaskor! Haha testade typ 8 par xd å det störiga var att ett par som va assköna inte riktigt fanns exakt i min storlek (har typ 38 å en fjärdedel haha), så då fick jag ta ett par rätt fula istället haha :( aja, det är bara idrott ju ;)
men sen när vi ÄNTLIGEN va färdiga där, så gick jag en sväng till h&m och plockade åt mej några plagg som jag provade, hittade en aassnygg stickad tröja som jag ska köpa nästa gång, och sen köpte jag ett par vinröda byxor för bara 99 (!) spänn, som jag tänkt köpa ett långt tag nu :)
Sen när jag köpt det så åkte jag och pappa till willys och köpte massa mat och naturgodis åså, och sen åkte vi hem! Sen när vi kom hem åt vi tacos, och sen efter nån timma kom min bror hem och då åt vi blåbärpaj och sen kollade vi på lite bilder och hade en mysig kväll :)
 
 
Lite bilder jag tog under tävlingen ;)
innan starten..
go go go! ;)
haha brorsan är lika glad trots att han springer uppför en slalombacke... xd
tacooos :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback