update om de fyra senaste dagarna! -fredagen

Sen kom då fredagen, som även den var en grym dag!
Började med skola dårå, som var helt okej! Var dom vanliga lektionerna och dagen gick rätt snabbt! :)
Vilket var bra, eftersom vid två så tog vi bussen in till stan, eftersom vi skulle på bio senare på kvällen! :)
Så först när vi kom in till stan så hoppade vi av vid vår favvopizzeria Rhodos, där vi sen käkade riktigt god pizza :) Sen efter vi ätit gick vi bort till stan, och sen gick vi där typ en dryg timma och kollade i dom vanliga affärerna. Köpte en vinröd kofta som jag kollat in länge nu på newyorker för 169 spänn, sjukt snygg! Bilder kommer!
Å sen gick lollo till pianot, å då gick jag, frida å elsa bort till kanalen där vi sen satt och solade, flummade, kollade youtubeklipp och åt godis, ända tills lollo kom tillbaka, för då gick vi bort till bion :)
Sen tog vi ut biljetterna, chillade lite, köpte vår vanliga blockbuster-meny och sen vid tjugo över sex så började filmen! Å vi gick på cockpit dårå, och vi trodde liksom att den skulle va skiitrolig ¨å helt vår humor, men sen visade det sej att den faktiskt va rätt.. konstig :/ eller asså, den va liksom rolig då och då, men inte hela tiden, och sen va allt rätt rörigt och konstigt, så tyvärr får den högst typ 2-3 stjärnor av mej.. Lite synd eftersom den har fått 4 stjärnor av jättemånga.. men aja, i mitten va den rolig iaf, och det finns ju sämre filmer iaf! :)
Nåväl, sen vid ungefär åtta var filmen slut, och då bestämde vi oss för att ta "strandpromenaden" bort till vätterstranden, där dom hade en liten "ceremoni" för stefan liv som dog för ett år sen <3 
å när vi kom dit va det såå fint! massa folk och jättemånga fina thailyktor som flög i luften.. Och dom sa att det va då man typ skulle omvandla sorgen till glädje, och det gjorde verkligen vi! För trots att det va jättesorgligt så hade vi ändå kul, och jag tror faktiskt stefan hellre skulle vilja att alla skulle va glada istället för å gråta.. 
Men som sagt, asfint vare! Så då satt vi där en stund å bara kollade på allt å alla, å sen gick vi tillbaka längs strandpromenaden, bort till cigarren där vi tänkte vänta på bussen, fast sen bestämde vi oss för att gå ända bort till a6 istället, och guud va vi flummade på vägen dit xd hahah! så sen va vi rätt slut allihopa när vi satte oss å väntade på bussen, i typ minusgrader.. dessutom va den sen -.- aja, tillslut kom den iaf, och på bussen satt min bror! haha, så då satte jag mej såklart vid honom å sen pratade vi hela bussresan om allt och ingenting haha, va typ två månader sist jag såg honom :o 
å sen kom pappa och hämtade oss, och sen åkte vi hem och sen hade vi en myskväll med varma mackor å massa prat oså :) 
Så en riktigt mysig dag blev det!
 
sötaste frida! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback