onsdagen- seg praodag men desto bättre eftermiddag och kväll :D

Sen var onsdagen en rätt lam dag på "jobbet".. tyvärr va det typ jättelite folk och typ jättelite å göra.. började även dagen med att stå i typ 1½ timma och kamma ut FYRA fårskinn, jipppiii :D eller inte.. -.- sen mådde jag bara lite allmänt dåligt, hade typ skitont i huvudet och va pisstrött.. 
Aja, tillslut blev klockan tre, och då släppte snälla Lena mej, en halvtimme tidigare :) å det va så sjukt, för typ direkt efter jag kommit ut från konditoriet så släppte huvudvärken och jag blev aspigg igen?! Haha :) Men det va nog bara för att jag och elsa skulle träffas sen efteråt som jag blev piggare! :) men eftersom jag trodde att frida&elsa skulle sluta först halv fem, så gick jag en liten stund på stan först :) sen när jag va på newyorker så ringde elsa å sa att dom fått sluta typ en timma tidigare, så då kom både frida, elsa och lollo bort till mej på newyorker! å där stod vi och flummade ett bra tag, innan jag tillslut köpte ett linne jag kollat på länge, och sen gick vi bort till bernards i city, jag frida&elsa (lollo åkte hem..:(), och sen köpte vi varm choklad å sen satt vi där en bra stund och fikade och babblade! :D asmysigt! sen efter kanske en dryg halvtimme så drog vi ut en sväng på stan, gick typ lite på h&m, och sen gick jag och elsa och köpte födelsedagspresenter till frida, hihi :) 
å sen var det elsa som fick sätta sej ¨på en bänk haha, då jag och frida gick och letade presenter till henne! (blir ju födelsedags och log-party för dom imån, wiihoo :D) 
Och sen när vi fixat allt det, så var klockan typ halv sex eller nåt, å då tog vi bussen hem (sjukt flummig bussresa som vanligt hahaha) å så var vi la hemma vid typ halv sju! :) å sen spenderades kvällen framför bonde söker fru, ofc! ;D 
haha så snygg med min snygga prao-tshirt haha xd

Kommentarer
Emilia säger:

hihi, tack! vad gullig du är!
Vi ses när jag kommer tillbaka och ha det så bra när du rider med Sahra! Kram <333

2012-09-21 | 22:06:21
Bloggadress: http://teamponnii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback