gårdagens ridpass!

Å igår va ännu ett riktigt bra ridpass, som då var hoppträning igår! :) dock var inte essi där för hon va sjuk, så vi hade åsa. Menmen, ibland är det lite bra med omväxling!
Och jag fick min lille älskling tabris! :D Å han va såå duktig! Var bara jag som haft typ helt fel hoppsits i typ 5 år? hahaha enligt åsa iaf.. nejmen hon visade mej hur jag skulle stå, och seriöst, tillslut LÅG jag typ över manken på honom xd kändes huur skumt som helst men åsa sa att det va skitbra å dom andra sa att det såg bra ut.. så får väl lita på dom dårå ;) 
Men första gången gick det inte så bra (vi hoppade en bana först), fick dålig fart och snett på hindret, + att åsa störde mej så det blev ett stopp på andra hindret. Men sen efter hon korrigerat min sits åså, så flöt allt på rikitigt bra och min lilla älskling va huur duktig som helst och vi fick beröm! :)
Å sen kom vi då till den "riktiga" övningen; extremt kort anridning/snäv sväng, typ. Och det va sjukt svårt, vi skulle komma i trav, svänga typ 2 meter innan hindret och sen hoppa. Men vi klarade det, även om det måste sett sjuukt fult ut hahahah xd Jaja men det va en rätt nyttig övning! 
Så jag är väldigt nöjd över hoppträningen (även om det va sjukt pinsamt där i början haha..) och över min lilla bäbis! 
Så, nu måste jag sluta, ska gå upp tiidigt imån (typ åtta), eftersom jag ska en än gång va med och väga får haha.. aja det blir nog bra ;) Sen får vi se va som mer händer i helgen!
Men ha det bäst tills vi hörs, puss! :*
 
 
 
har tyvärr inga bra bilder på tabris typ å orkar inte ta den gamla vanliga så får bli ett bildlöst inlägg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback