rolig onsdag!

Men tjena allihopa :D hoppas allt är grymt med er! här är allt finfint! är sjukt glad för denna dagen, som är den segaste dagen på hela veckan, har vart riktigt rolig faktiskt! :D plus att den gick riktigt fort med! iaf fortare än förra onsdagen, trodde jag skulle dö då typ haha.. Men idag va det annorlunda, som tur var! 
Å började med en riktigt chill tekniklektion haha, som bestod av blogg-kollande på datan och planerande inför nattkampen!n För nu har vi ÄNTLIGEN fått ihop ett lag haha :D de visade sej nämligen att kevin, andreas och jackson va SJUKT taggade på detta och ställde upp direkt så fort vi börjat prata om det hahah xd så nu har vi ett lag på 6 personer, om andreas inte inte kunde för hans dumma fotbollsmatch.. ;) men annars är vi ju 5 st iaf! Så det blir nog sjukt kul (om killarna sköter sej), haha ;D så då satt jag där och kollade nattkampens hemsida, smsade mia osv, + att jag, lollo och frida kollade upp filmen vi ska se på bio på fredag; cockpit :D blir AWESOME! 
Anyway, sen när den lektionen va över (och nej, jag uträttade inget på själva tekniken för elsa va inte där ändå och det är hon som är bossen hahahah) så va det eget arbete, där vi tyvärr heller inte gjorde nåt vettigt för vi satt typ 10 pers i grupprummet och skrek, skrattade och flummade, + att vi diskuterade våra praoplatser (fick reda på tider osv, å mina suger, mer om det sen) och pratade med elsa i telefon! ;) det blev inte vår lärare så glad över hehehe.. menmen, så där blev det inte mycket gjort direkt haha, men sen va det iaf spanska, och där jobbade jag och frida på som små arbetsmyror haha ;D nejmen tycker vi va väldigt aktiva å effektiva den lektionen :D 
aja, sen när den va över så hade vi lunch, och sen hade vi engelska där vi bara läste i våra böcker, och efter det så hade vi idrott dårå. Och vi hade ju dom absolut roligaste sakerna; 60 m och kast med boll, yipppiii!!!! eller inte. de sakerna jag absolut är sämst på.. haha jaja, johansson gav mej iaf råd om hur jag skulle springa för att bli snabbare typ, och det funkade faktiskt!! kom liksom på efter 15 år att jag haft fel springstil när jag ska springa snabbt.. lyckat hahaha xd fick dock SJUKLIGT ont i höften efter det, och mina ben typ darrade av anträngningen och mina fötter blödde (bokstavligt talat faktiskt..).. så var inte så där jättepigg när vi skulle kasta bollar ;) hahahah, vill inte ens säga hur kort jag kastar, alla skulle mobba mej då hahha, SJUKT kort är det iaf, typ kortast av alla xd har typ inga armmuskler alls x0 haha jaja... sen va man ju liite slutkörd efter den lekionen kan man säga.. aja fick träning iaf!
Men sen efter den så var det den sista lektionen, som va kort svenska, där vi oxå bara läste. 
Och sen slutade vi lite innan tre (har ändrat schemat), å jag å maria va ju tvungna att vänta på skolbussen, eftersom svenne inte gick förräns vid fyra typ, så då gick vi upp till brahegatan, tog ut pengar till addelöv och gick  till tempo där vi köpte lite godis och maria köpte massa saker, bl.a en starbucks-kaffe med karamellsak, som hon inte tyckte va så god, så den fick jag heheheh, å den va sjuuukt god (enligt mej!) :D aja, sen gick vi ner, hoppade på skolbussen och åkte hem. Å sen jag kom hem har jag typ fikat med mamma, gjort massa läxor, ätit mat, fixat lite i mitt rum och sett på halv åtta hos mej å robinson, som vanligt :) finalen imån då... anna MÅSTE vinna!!
Aja nu måste jag sluta, men vi hörs typ imån efter adelöv (kmr nog dock hem rätt sent..) eller i helgen!
Ha det bäst, puss :*
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback