Awesome gårdag med bra praodag och grym uteritt!

Heej allihopa! :D sorry, två dar sen jag bloggade nu, men både igår och idag har vart rätt fullspäckade!
Men tänkte nu innan jag går å lägger mej berätta lite om dessa två dagar! :)
Igår va en awesome dag! :D eller ja, praon var la inte awesome direkt haha, men helt okej ändå! Fanns ändå rätt mycket å göra, trots att en till praktikant börjat, eftersom det va lönedag igår ;)
Fast såklart blev det ju stunder då man inte hade nåt å göra, men då pratade jag med den nya tjejen, Johanna som är jättesnäll! :)
Så dagen gick ändå rätt fort och sen fick jag sluta fem i tre med, så jag hann med bussen som gick då! :D å då va jag SÅ lycklig för jag tänkte att nu kommer jag hem nån timma innan jag ska iväg till stallet, eftersom jag trodde att svenne skulle köra som vanligt vid fyra. Så när jag kom till ölmstad var jag glad och tänkte att svenne skulle komma om en kvart. Men det gjorde han inte, eftersom ribbaskolan hade studiedag.. -.- så då ringde jag mamma, som sa att hon skulle komma inom 10 min. Men det gjorde hon inte. Hon kom efter en timma ungefär. Alltså FÖRSTÅR ni hur kall, trött och FÖRBANNAD jag var?!?! Men tillslut kom iaf ella och hennes syster, och så började vi gå hemåt. Och efter vi gått några minuter kom min mamma, och hon hade tatt det så lugnt eftersom hon missuppfattat mej och trott att svenne kommit å hämtat mej typ?! gaaah :@ var inte glad då kan jag säga.. xd 
menmen, sen åkte vi iaf hem, och sen slängde jag i mej lite mat och tog på mej ridkläderna fort som fan, och sen startade jag moppen och körde ner till alboga, där jag skulle rida tillsammans med en tjej som jag aldrig träffat föriut, Sahra hette hon och var faster till några jag känner :)
Å sen när jag slutligen kom ner då, typ 20 min försent, så hälsade jag på Sahra (supertrevlig!!) och sen hämtade jag in lille Connect från hagen :) Å så gjorde jag snabbt iordning honom, och satte på han reflexer (börjar redan bli mörkt ju :() och sen stack jag, sahra och frida b ut på en runda! Och vi hade det svinkul faktiskt, trots att frida och jag inte umgås numera (va ju kompisar innan) och att sahra är typ 35 haha :) Vi snackade massa skit, pratade om min pappa (HAHA) skrattade, och sen galopperade vi massa och hästarna var sjukt pigga haha! :D så det va askul! haha var sjukt kul när vi galopperade förbi en som gick på vägen, han hade hörlurar i så han blev RÄTT chockad när tre hästar kom dundrande förbi honom! xd haha men connect var SÅ duktig hela tiden och han drog inte iväg eller nåt utan va riktigt kontrollerbar! Så är sjukt nöjd med honom! :)
Aja, sen efter kanske en dryg timma så kom vi tillbaka till stallet, och då tog jag av Connect grejerna och släppte in honom i hans box, och sen drog jag hemåt på stora vägen (hehe) hem på moppen! Var liite läskigt då det mitt på stora vägen står nåt stort svart, som jag sedan skriker åt för att det ska flytta på sej.. det va iofs bara två rådjur som stod där och kollade på mej, men ändå! :s 
Aja, sen kom jag iaf hem igen, glad och nöjd efter dagen! :D
okej förlåt!!! bildbrist!!!! hahahhaha fuuuuuul i know...

Kommentarer
emilia säger:

Kul att det gick så bra! Saknar er där hemma.
Kram

2012-09-26 | 23:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback