västerås!

 Obs, innan ni börjar läsa (om ni gör det haha, varning för långt inlägg..), så skulle detta inlägget publicerats i söndags! ;)
Tjohej allihopa! :D är nu hemkommen efter en riktigt mysig helg hos syrran i västerås! :) tänkte berätta lite om vad vi gjort osv!
Så då kör vi: började då igår morse då vi efter vi ätit frukost å packat färdigt osv, körde iväg mot västerås! å tjaa, som vanligt sov jag typ hälften av vägen, men när jag va vaken var det sjukt fint för vi åkte på en jättefin väg å det va ju skitfint väder åså! :) sen stannade vi halvvägs på vägen, vid ett slott där vi fikade lite vid, innan vi körde vidare! Sen kom vi då till västerås vid ettiden, och då åkte vi ju såklart direkt till tinna och mickes lägenhet som låg i ett fint område, och dom bodde i ett ROSA hus haha, men like! ;)
Nämen då fick vi ju först kolla in lägenheten, vilken var helt underbar!! Typ exakt sån inredning som jag skulle kunna tänka mej å ha, typ orientalisk! Bilder kommer så får ni själva se hur fin den va! :)
Sen åkte vi ganska direkt ut på våran lilla sightseeing-tur tsm med tinna och micke! Å första stoppet var vid Strömsholm, som är ett ställe där dom har sjukt stora hästtvlingar och så har dom typ ett hur stort stall som helst med skiitmånga hästar, å så har dom en hästskola där med! Å där, mitt vid terrängbanan som låg fint vid en stor å, satte vi oss och åt vår picknick som micke lagat! å det va såå gott, (asså han är värsta mästerkocken, har föreslagit att han ska va med i halv åtta hos mej! ;D), det va typ mango/curry-marinerad potatis och grillad kyckling, och så va det även äpple och lök i! Kanske inte låter så gott men det var det iaf haha ;D
Å så satt vi där en bra stund och bara pratade å hade det trevligt, och efter det gick vi bort till Strömsholms slott, som är ett jättestort slott precis vid galoppbanan! :) dock var det inte öppet så vi gick bara och kollade på det från utsidan, å så gick jag, tinna å micke i den stora trädgården å lyckades komma in i en himla labyrint som knappt gick å komma ut ur xd haha! anyway, sen fortsatte vi vår lilla tur! Å nästa stopp var vid ett typ naturskyddsområde, där vi gick en sväng! Gick ner till vattnet å satte oss på bryggan där och bara solade oss å hade det gött! :D 
Å sen var vi tvungna att gå, för sen åkte vi vidare mot ett annat känt slott, Tidö slott! Fast på vägen dit stannade vi vid någon kyrkoruin där micke berättade att han brukat åka till när han var yngre på nätterna och satt sej där ibland och typ skrivit (om han va arg t.ex haha), å så hade även han å hans kompis vart där på natten och typ filmat å gjort massa effekter så det såg ut som spöken haha.. fy skulle ALDRIG vågat åkt dit på natten! :O 
Haha jaja, sen åkte vi då iaf till tidö slott, som inte heller va öppet haha, men vi sprang omkring i den fina trädgården å tog massa bilder oså, och sen när vi kom runt på baksidan på slottet så stod plötsligt typ 50 hjortar där i trädgården hahah xD dom hade nämligen rymt ifrån hjort-inhägnaden.. ;) men va så sjukt kul å se dom små hjort-kiden (elr va det heter) typ jaga varann å typ hoppa jämfota hahaha x'd så söta! haha så det va kul! ;)
Aja, sen hade klockan blivit typ sex-halv sju eller nåt, så då begav vi oss hem mot lägenheten igen! :) å där chillade vi en stund å satt å pratade, spelade gitarr&piano och så sjöng jag å tinna lite med :)
sen efter kanske 40 min så drog jag, pappa och tinna ner på stan en sväng! Då visade tinna oss det nybyggna området nere vid hamnen, och det va seriöst det lyxigaste jag sett :O asså ni skulle sett! kändes som man va på manhattan eller nåt (kändes som ett helt annat land seriöst!), särskilt när man gick över bron till andra sidan (va på en ö typ), å så såg man alla SJUKT fina lägenheter osv, precis vid vattnet.. ÅHH va jag skulle DÖTT för att få bo så! :( aja, ni får se bilder så får ni se själva hur fint det va..!
Jaja, sen efter vi gått runt där ett tag, så gick vi bort mot centrum å till stadsparken där tinna visade oss runt lite åså! Å sen efter det så var det dags att åka hem eftersom micke börjat med middagen! :)
Så då gjorde vi det, och sen vid typ halv tio så åt vi, och än en gång så var det SJUKT gott!! Han hade gjort typ kinamat, typ kött i pekingsås å ris, och det va såå gott! Så då blev man sjukt mätt sen hehe ;)
Å sen typ vid tolv la vi oss å då var man ju sådär skapligt trött efter den sjukt händelserika dagen! :P
försökte faktiskt ta några bilder denna gången, och det blev faktiskt ett gäng! (såklart bara mobilbilder, men alltid nåt! ;)) dethär är iaf den goda lunchen vi åt vid strömsholm! :)
 
strömsholms slott! (kolla vallgraven! :o å btw, där bland alla buskar gick vi "vilse" hahaha xd
:)
min söta syster! <3
haha VÄLDIGT tydlig bild på bron över till "manhattan" haha xd nämen va ju helt kolmörkt ute så ahh.. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback