söndagen! :)

Hallon allihopa! :) japp som vanligt dålig uppdatering, men tänkte iaf lägga några minuter på å sammanfatta lite om de senaste dagarna! :) så börjar i söndags dårå!
Började med att jag sov ut typ till tiotiden, å sen steg jag upp å smsade ella, eftersom vi bestämt nån dag innan att vi skulle va! :) så sen bestämde vi att jag skulle komma till henne vid tolv, så då gjorde jag frukost, läste lite å bytte om osv, å sen lite innan tolv så drog jag ner på moppen (med nya moppehjälmen som jag inte fick av så ella fick hjälpa mej hahaha xd) ;) å sen mötte ella mej nere vid stallet, och sen gick vi bort till hagen där hästarna var, samtidigt som vi gick å babblade på haha, har ju f*n inte setts på evigheter! ;o haha, men sen hämtade vi iaf hästarna, och jag fick ÄNTLIGEN se min lilla älskling Vidur!! :'D okej, nu fattar typ ingen vad jag menar, men förklarar i ett annat inlägg. Men hursomhelst är Vidur nere hos ella och dom nu, och jag har inte träffat honom på skitlänge, så jag blev så glad av å se honom!! :') nåväl, sen gick vi in i stallet, gjorde iordning hästarna och sen gav vi oss iväg på en liten tur! :) å vi tog det väldigt lugnt (förutom när malaika brallade lite vid ett ställe å gjorde typ 10 pyttesmå bakutsparkningar haha), eftersom Vidur knappt ridits sen jag red honom för typ ett halvår sen, så vi skrittade nästan hela vägen förutom i en liten backe då vi travade. Haha å stackarn blev såå trött å svettig efter typ 50 m..! Menmen, förhoppningsvis kommer jag kunna rida honom lite då&då nu med ella, så han får upp konditionen! Men hursomhelst så var det en mysig runda å jag å ella hade myycket å prata om..! ;) 
Å sen när vi kom tillbaka efter typ 45 min, så gick vi in i stallet igen, och efter vi ryktat av dom osv så släppte vi ut dom i hagen igen, och så gick vi in till huset :)
Å sen satt vi en liten stund på ellas rum och snackade, innan vi sen gick ner och åt lasagne :) å sen gick vi upp igen, och sen satt vi ytterligare typ 2-3 timmar på rummet och bara babblade, flummade och snackade massa minnen :') haha å sen blev vi så nostalgiska så vi gick ner och letade reda på Skolrese-bildspelet från sthlms-resan i 6an, och HAHA va fula bilder men åååh va man längtade tilbaka! :'{ haha jaja sjukt roligt å se iaf! 
Å sen kollade vi på massa bilder på "bdb" med hahaha xd å sen hade klockan hunnit bli typ halv sju eller nåt, så då var det dags för mej å dra hemåt! Men en sjukt kul dag hade vi iaf! :D 
Å sen när jag kom hem igen så typ åt vi eller nåt, å sen gjorde jag la bara massa läxor osv, å sen kollade jag på Beck med :D hehe så kom inte i säng förräns typ halv tolv men jaja.. ;)
men en riktigt mysig söndag var det! :)
hahah jag å ella för.. ett tag sen haha ;D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback