nattkampeeeeeeen :D

(obs detta inlägget skulle kommit upp igår!)
Hejsvejs allihopa! :D har haft en bra dag! men innan jag berättar om den tänkte jag dra lite om helgen dårå, som bestod av NATTKAMPEN :D 
å det va typ lika kul som förra året, bara MYCKET blötare och lerigare.. ;) 
men kan ta det från början! vi åkte då kl 14 ifrån krysset, i en halvstor buss, eftersom vi inte va jääättemånga som va med i år. Jag, frida och elsa satt såklart längst bak å va coola B) haha nejmen vi satt där bak och flummade typ hela den 1 h långa resan till munkaskog, som är en typ lägergård utanför habo där nattkampen skulle va i år! :) 
Så resan dit gick sjukt snabbt! Sen när vi kom dit lastade vi ur, och sen gick vi direkt bort till militärtältet där vi tjejer skulle sova (vi var väl typ 10-12 tjejer eller nåt), och så bäddade vi och la grejerna där och så :) 
sen gick vi bort till husvagnen en stund och spelade lite kort, och sen efter det så gick vi på upptäcksfärd nerför branterna till vättern!! :D hahah fyf*n va brant det va, ni skulle sett, det va fan livsfarligt haha, men eftersom jag lekte tarzan (detta tyckte frida&elsa tydligen va hysteriskt kul?! ;o xd) så va jag ju tvungen att hasa mej ner ända ner till vattnet.. ;) och ner gick det bra, upp va lite värre, särskilt när linnea ringde mitt i allt?! haha jaja sen gick vi en bit bort och pratade med linnea, och sen vid fem var det samling/gudstjänst för allihopa! å det va la rätt tråkigt, dom pratade och vi sjöng massa sånger.. :/ dock finns det SJUKT skumma människor där som man kan titta på så det roade vi oss med hahahha x'd anyway, sen var den över efter typ 20-30 min, och då gick vi bort till husvagnen igen och istället för att äta den äckliga maten dom serverade där, så fick vi macka och avokado i husvagnen :D så då satt vi där och åt och pratade och flummade! hahah å sen va vi där i säkert en 2 timmar, och roade oss med att stirra ut genom fönstret på alla skumma männskor utanför som lekte lekar och dansade folkdans (nästan) hahahah xd vi dóg lite där några gånger.. xd 
sen efter vi flummat färdigt i typ 2 timmar så var väl klockan typ åtta, och då gick vi tillbaka till tältet för att göra oss iordning inför starten, som var kl 21 för oss :). 
Å sen då vid nio så drog vi iväg på vår nattvandring :D å sen hade vi ungefär 5 blöta och leriga men SJUKT roliga timmar ute i skogen, jag, elsa, frida, veronika och karin! å även om det var mörkt, blött, lerigt och mina stövlar läckte in och jag hade typ nageltrång haha, så var det askul och vi var grymma på stationerna (nästan iaf hahahah) ;D nämen på vägen då fanns det ju 8 stationer, och det var bibelkunskap, sjukvård, el, testa sina reflexer, bygga stege, bygga bil, samarbetsövningar och göra knutar på spaghetti haha! :D å kan säga att på elen gick det SÄMST hahah fick 1 poäng vilket är det minsta man kan ha haha, och sen gick det rätt dåligt på sjukvården med då vi inte la tryckbandaget rätt och vi byggde en ohållbar bår så vi tappade stackars Karin som låg på den HAHA! 
Men annars gick det ändå okej på dom andra, och huvudsaken va ju att vi hade roligt! ;D
Å sen efter vi gått ca tre timmar så kom vi tillbaka till gården, och då fick vi hamburgare där och en paus på 30 min, och sen gick vi då andra slingan som tog ca 2 timmar :)
Å sen när vi kom tillbaka från den å när vi gjort sista stationen så var vi skapligt trötta kan jag säga er ;) så då sov man rätt gott sen!
Sen vaknade vi vid åtta på morgonen, stelfrusna och lite lagom trötta, och efter vi gjort oss iordning så gick vi och tog frukost, och sen la vi oss ner i våra sovsäckar igen och bara vilade typ 30-40 min till, innan en kom å sa åt oss att packa våra grejer eftersom vi skulle ta ner tältet sen. Så då gjorde vi det, och sen var det då avslutningsgudstjänst kl halv elva (tror jag). Å den va ungefär lika lam som kvällen innan haha, men det va lite kul under prisutdelningen ;) vann ju då TYVÄRR inte hahaha men vi kom faktiskt inte sist i vår klass :D vi kom faktiskt 14 av 21 lag hahaha ;D så tycker vi får godkänt iaf.. ;) aja, sen fick vi vänta typ 1½ timma på att den bövla bussen skulle komma, men den 1½ timman var helt GALEN kan jag säga, hahahaha GUD va vi skrattade x''d så det gick ju ändå, och tillslut kom iaf bussen, och så åkte vi hem! 
Men en sjukt bra nattkamp var det och nästa år satsar vi på ett bättre lagnamn (vårat blev helt cp hahhaha) och så går vi in för vinst ;)
haha söta elsa och frida under vår lilla upptäcksfärd haha :D
:)
haha okej ser kanske inte så brant ut men det va skitbrant!! ;)
haha tyvärr va jag som vanligt skitdålig på å ta bilder så tog bara domma :/ jaja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback