imån blir det moppeutflykt!! :D

Å sen idag har vart en grym fredag! :D haha eller egentligen heeelt vanlig, men fredagar är ju grymma oftast! ;D för vi har rätt chilliga lektioner, börjar med fysik, då vi idag bara såg på film, aaasgött haha, och efter det var det helt okej matte, och sen var det svenska som oxå var väldigt slapp, och sen innan maten hade vi halvjobbig engelska där vi då hade läxförhör, som va massa meningar med massa svåra ord i som man skulle översätta osv.. Men hoppas det gick bra iaf! :)
Å sen efter engelskan så var det ju mat, och sen sist var det SO som var SJUKT flummig då vi fyra satt i grupprummet, vilket alltid leder till ständiga skrattanfall osv hahhaha xd men vi fick iaf gjort typ 1½ fråga på instuderingsfrågorna hahhaha xd seriöst, vi typ skrek och skrattade så mycket att alla ute i klassrummet hörde (för alla satt ju tysta där typ), å då kommenterade nån det, och david ba; Ja det är kul att någon tycker detta arbetsområdet är roligt iallafall!! HAHHA så go är han xD 
hahah så även om vi inte fick sååå mycket gjort så var det ändå en sjukt bra avslutning på skolveckan! ;)
Å sen då väntade vi på bussen i en halvtimme, och sen åkte vi hem! 
Å när jag kom hem så typ tog jag det lugnt, spelade lite piano oså, och sen gjorde jag mozarellatoast (min favorit haha), och efter det så gick jag ut på en promenad i det fina vädret! :)
blev väldigt ledsen dock då jag gick förbi stället som påminde mej om det som hände i onsdags dock.. :'( berättar i helgen om var det var. 
Men sen gick jag iallafall hem, och sen kom mamma hem med typ ett halvt kilo naturgodis och massa kakor haha (inte konstigt att jag går upp i vikt som fasen nu xd), och sen satte jag igång å bakade cupcakes, eftersom jag ska ha med dom imån, då jag å tjejorna ska på moppeutflykt haha :D kommer äga så hårt, ska åka ner till ölands brygga å ha med varm choklad, massa kakor osv, och filtar åså och bara sitta där och ha det hur mysigt som helst!! Frågan är bara om vi ens kommer dit, elsa fick ju nämligen sitt körkort i måndags och har aldrig skjutsat nån förut.. känner mej inte alls rädd heheheh... haha nä det SKA gå!! ;)
Men så nu är klockan mycket och jag måste gå å lägga mej så jag är pigg imån! ;)
Men vi hörs nog imånkväll tror jag! 
Hoppas ni haft en superbra fredag ni med! Puss :*
bild jag tog med mobilen på min promenad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback