Söndagen- mysig dag med farsdag-firande och hysteriskt rolig kväll hos kusinerna!

Sen var söndagen en riktigt mysig och väldigt lugn dag, så som söndagar brukar va helt enkelt ;)
Men började väl med att jag sov ut rätt länge, och sen åt jag frukost osv som vanligt. 
Sen gjorde jag väl nåt ointressant, och sen tog jag ut moppen och åkte iväg till min moster&morbror, dels för att hälsa på dom för det va så sjukt längesen, och sen dels för jag ville att dom skulle köpa mina kalendrar haha xD
nämen mest för å träffa dom faktiskt ;)
Å så stannade jag vid hästen som är där just nu, och sen satte jag moppen där. Och sen ropade nån på mej, åså var det min morbror som stod och fixade med nåt i hagen. Så då pratade vi om massa saker, bl.a fick jag reda på lite mer om hästen åså, han sa även att han berättat för ägaren om mej och hon sa att det skulle va jättekul om jag  ville rida nångång :D skulle va jättekul, dock är det en 6-årig tryp "pensionerad" travare som hon har som ridhäst nu, som verkar rätt het å lite hård i munnen, men skulle ändå va kul å testa å rida den nångång! :)
Men jaa, sen pratade vi en stund till, och sen sa han att jag gärna kunde komma förbi på kvällen ist, då min moster och alla mina kusiner skulle komma hem, så då tog jag moppen och körde hem igen :P
Å sen då fikade massa bakelser och så gav vi pappa lite presenter osv, och sen vet jag inte vad jag gjorde efter det i typ 2 timmar.. Men sen vid typ fem så åt vi, och efter det då tänkte jag dra iväg till kusinerna med moppen. Men hur mycket jag än försökte (pappa med) så gick den verkligen inte igång.. Jävla skitmoppe :@ så antagligen är det nåt som måste bytas å jag ORKAR INTE!!!! 
SUCK! Jaja, så då fick jag cykla bort i mörkret istället ;s 
Men sen när jag kom dit då så möttes jag av alla mina kusiner, rickards flickvän, min moster&morbror och världens bästa lilla tyra, som alla satt i glasverandan och åt fruktplanka å tårta :D så då var jag ju tvungen å krama om alla osv, och sen satte jag mej och så fick även jag massa frukter och tårta + kakor :D å sen hade vi en SKITROLIG kväll där, där alla som vanligt var helt störda haha så man typ sitter och gråter av skratt (å då är alla över 24 år, haha väldigt mogna!).. x''d hahah asså min släkt är lite som den är..! Bl.a så försökte alla få mej att INTE välja samhäll å särskilt inte på Pestet, men jag sket i va dom sa haha, jag tänker gå det ändå!! ;)
Nåväl, sen efter typ 1½ timme med mycket skitsnack och MYCKET skratt så började alla dra sej hemåt, och så även jag.. Men fick sålt på två kalendrar innan jag åkte hem iaf, yeeeeey :D :D Så den kvällen slutade mycket bra!! ;D Så blev en grym helg! 
tog ingen bild hos allvins, men här är iaf bakelserna vi åt hemma haha :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback