onsdagen-sjukt rolig men dramatisk moppeutflykt och bio med tjejerna! :) (forts)

Sen då tog vi bussen in till stan (satt längst bak som vanligt bara för vi ä så otroligt coola B)), och så hoppade vi av vid öster och gick direkt bort mot donken hehe ;) å sen beställde vi lite mat och sen satt vi där länge å snackade å skrattade å tjockade i oss massa mat haha :D
Å sen efter vi suttit där i typ 45 min eller nåt så begav vi oss bort mot bion! (detta var mycket ansträngande för mitt stackars knä haha :()
Å sen satt vi där en stund, och sen betalade vi biljetterna och köpte vår vanliga blockbuster-meny :D (sjukt egentligen hur mycket vi går på bio hahaha)
Å sen vid tjugo över fem började filmen, som hette Bitchkram (haha sjukt skumt namn..)! 
Å i början var den lite konstig å man fattade inte riktigt typ, men efter ett tag blev den sjukt rolig och faktiskt riktigt bra! Tyvärr kändes skådespelarna ibland väldigt oerfarna dock, men huvudrollens bästa kompis var sjukt bra!! Sen gjorde det ju inte saken värre av att det var samma regissör som till världens bästa I rymden finns inga känslor heller, hehe ;) nämen så den var faktiskt riktigt sevärd, sjukt mycket bättre än Cockpit, haha xd
Men om ni vill läsa mer om vad den handlar om åså så kan ni klicka HÄR, orkar inte berätta själv haha (har nämligen berättat hela filmen från början till slut för ella idag haha, och det var mycket ansträngande!! xd)
Å sen när den var färdig så hade väl klockan blivit 10 över sju eller nåt, så då skyndade vi oss ner till resecentrum å så hann vi med 19:25-bussen! :)
Sen hade vi som vanligt en MYCKET flummig resa hem, och sen i ölmstad tog vi farväl av varann haha, och sen drog vi åt olika håll med mopparna! 
Å sen skjutsade elsa mej till backasand där pappa kom å hämtade mej och sen åkte vi hem och såg på lite av bonde söker fru och sen berg flyttar in :) 
Så det blev en något dramatisk men mycket mysig dag! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback