onsdagen-började med cykelolycka men slutade med bakelse :D

Och sen kom onsdagen, som egentligen var en väldigt bra dag men började tyvärr vääldigt olyckligt (alltså jag har sån otur så jag vet inte vad..)
Det som hände var då, att när jag cyklade ner till bussen, så hade jag typ kommit upp i min maxfart med cykeln (hade otroligt bråttom), och vad händer då? Jo, axelbandet på väskan går av!!! :@@@ å då var jag ju tvungen å tvärnita för å ta upp den, och såklart så är det svinhalt på vägen, och jag bara känner att jag slungas iväg, ner på asfalten och att jag åker iväg nån meter. Å jag ba; FAAAN, nu dör jag typ, har ingen hjälm eller nånting. Men som tur var landade jag på höften typ, och inte på huvudet, och mina kläder revs faktiskt inte upp nånting!! Men det gjorde ju såklart ont, och jag kände mej sjukt dum när jag låg där på asfalten haha.. Så då reste jag mej upp för å ta upp cykeln som låg några meter bort, men då kommer en bil med våra grannar i, och dom frågar om jag vill åka med ner till bussen, och det tackade jag ju INTE nej till haha! Å det var en jä*la tur att dom kom, för jag hann ju inte med lillabussen, så dom skjutsade mej ända till ölmstad, sjukt snällt! Så jag hade verkligen tur i oturen där..!
Menmen, sen flöt iaf resten av dagen på bra, och vi hade dom vanliga onsdags-lektionerna. Å trots att det är den jobbigastem segaste och tråkigaste dagen i veckan så gick den ändå riktigt snabbt! Hände väl egentligen dock inget speciellt, men idrotten va riktigt kul tycker jag! Vi hade boxning och vi körde både mot varandra (haha elsa och jag kanske inte var suuperseriösa direkt), och sen körde vi mot adnan och han gav mej faktiskt beröm, vilket var överraskande haha (fast han tyckte nog dock jag va otroligt trög när jag ba; asså vilken skulle jag börja med? Höger? Nej, vänster!! Eller..? hahah xd) 
Nämen det va iaf rätt kul! ;)
Å sen hade vi bara svenska och sen så åkte vi hem! :)
Å när jag va påväg hem så kom mamma och plockade upp mej, för hon hade vart i stan, och med sej hem hade hon tre bakelser, bara för det typ va 10 år sen hon opererade höften hahahaha xd 
Men dom va ASGODA (tog en halv av två st olika), och jag bestämde att den ena sorten vill jag ha som bröllopstårta haha, så jä*la god var den! :D typ chokladbotten, sen chokladmousse och längst upp citronmousse, fatta hur gött?! :D hehe så då vart jag sjukt nöjd efter det å då hade jag lite energi till å plugga resten av kvällen ;) + bonde söker fru och berg flyttar in, såklart! hehe :) så det blev en riktigt bra onsdag, trots min lilla olycka på morgonen haha.. ;)
den längst till höger, så jäääkla god!! :D :D 
heheheheh inte alls tjock eller så.. xd 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback