grym gårdag med ridning på världens bästa <3

Igår var en riktigt bra dag den med, å särskilt slutet :D 
Men skolan var helt okej oxå, började med spanska då vi återigen såg på filmen, å sen hade vi rätt lam biologi, och efter det hade vi musik som oxå va lite lam faktiskt. För vi gjorde samma sak som vi gjort nu typ 5 ggr, spelade på vår dumma låt haha.. Å sen när han kom å lyssnade på oss sa han ba; ah det här är ju e-nivå. Man ba; WHUUUT?! Det kunde du inte sagt LITE tidigare?!?!?!? För jag menar vi har typ b i musik allihopa i vår grupp nästan, så då blir det ju jättekul om vi typ får E nu i nian.. så då blev jag lite pissed off på han faktiskt.
Menmen, sen efter det hade vi matte, som sög för jag fattade INTE ETT PISS av detta nya kapitlet, vilket resluterade i att jag fick ett utbrott på pappa och skrek lite åt honom.. hehe. Jaja det kan han ha, han kallade mej pucko i morse för jag va så trög typ?! ;o 
Hahah jajaja, sen var det iaf lunch och sist idrott, som även denna gång var rätt kul!
Vi hade trampett så vi övade typ på grunderna, men det var faktiskt riktigt kul (och lite läskigt i början haha), även om jag typ suger på det.. xd jaja nästa gång ska jag banne mej göra en volt ;)
Haha men anyway, sen slutade vi och sen åkte jag till stallet dårå! :)
Å tja, jag gjorde dom vanliga sakerna där, åt, gjorde läxor, bytte om, gick ut, va med dom andra lite och såg vem jag skulle ha. Och först skulle jag ha Chicago, och då blev jag rätt glad :) men sen blev jag ÖVERLYCKLIG när ella frågade om vi kunde byta, för hon ville inte ha min älskling, så jag fick ta honom (alltså tabris) :D :D åååh sötisen! 
Å sen på lektionen gick det sviinbra!! Övade mycket på 10 m-volter och sen galoppfattningar och mkt ställa och böja, och pluttisen var BÄST som vanligt! Man känner sej som typ.. en ängel när man sitter på hans rygg :D haha nä men han gjorde typ allt som jag ville att han skulle göra, och efter ett tag gick han skitmycket i form och då fick jag beröm av essi! :D så det va askul!
Sen blev det ännu bättre i slutet när jag tog på mej perfect sit, för det hjälpte verkligen såå mycket och då gick han ännu mer i form! ÅH VA JAG ÄLSKAR DEN PONNYN!!! <3 
Å nästa vecka ska jag hoppa honom :D :D :D 
Haha men iaf, då var jag vääldigt glad efter den lektionen, och sen hade vi ju hästkunskap där vi pratade om gångarterna åså, och sen stannade jag typ till kvart i sju i stallet och bara flummade runt med dom andra och kollade på dom andra som red åså :) 
Å sen åkte jag hem, åt pizza, pluggade lite och sen såg jag på tv resten av kvällen :)
haha okej, kul bild. menmen bildbrist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback