Göteborg #2

Å sen hade klockan blivit typ halv fyra, så då tog vi spårvagnen bort till Liseberg, där vi sen mötte upp min andra bästiskusin Lisa :D å så gick vi in och GUUUD va mysigt det var!! Precis som man föreställer sej med miljoner av ljus, (konst)snö, julmarknad med massa grejer och godsaker osv! :'D 
Å sen var det även en SKITFIN isshow vid stora scenen typ, med massa proffsiga skridskoåkare å massa fin musik! Bilder kommer :)
Å sen efter den var slut så ville vi gå in och värma oss nånstans, så då gick vi in på en jättemysig restaurang/bar som dock var heeelt fullproppad med folk.. ;)
Men vi hade tur igen och fick ett bord, och sen satt vi där i säkert 45 min och drack varm choklad (igen hehe), och dom andra tog vin å glögg typ ;) å sen satt vi bara där och pratade och flamsade och hade det asmysigt! :)
Men sen tyckte jag att vi skulle gå ut för att vi skulle hinna gå lite på själva marknaden osv oxå, så då drog jag, linda, lisa och tinna ut själva! :)
Å sen gick vi där och kikade på allt, å så gick vi i "Lappland" där tomteland var haha, fast det var lite skumt så vi gick därifrån rätt snabbt ;) Men det var asfint, man gick som i skogen med massa snöbeklädda granar och så var det lyktor överallt, och det fanns tom riktiga renar där :D ascoolt! Sen fanns det lappkåtor och norrsken med, så det kändes verkligen som man var i Lappland! :)
Sen gick vi igenom marknaden och köpte brända mandlar, kanderade äpplen och så gick vi till alla godisstånd och provsmakade massa fudge haha :D sen åkte vi även upp med de lååånga rulltrapporna till AtmosFear, där det var värsta design-gallerian eller nåt, haha astråkigt. Så sen gick vi bort till lisebergshjulet för jag&lisa ville åka, men det va fan typ 100 m kö till det så då sket vi i det och åkte ner igen och sen gick vi och mötte "de gamla" ;)
Å sen hade vi hunnit bli lite hungriga, så då gick vi först in på typ burgerking, men där var det sjukt rörigt och aaasmycket folk osv, så då gick vi till Lisebergs soppkök istället, som var typ lite som en uteservering där man kunde få soppa, så då satt vi där istället och åt asgod soppa med bröd osv :)
Å sen gick vi en liten runda till runt på området och åt ännu mer fudge hahah, å sen så kände vi oss rätt mätta på Jul på liseberg, så då drog jag, lisa, linda&tinna oss utåt och sen hoppade vi på en spårvagn och sen åkte vi till lisa's place :D hon har precis börjat plugga i gbg och bor därför i en liten studentlägenhet, men den var verkligen JÄTTEFIN och supermysig och hon hade inrett den så himla fint!! Så så vill jag oxå ha när jag blir student! ;)
Men sen var vi bara där och kikade i kanske 20 min, och sen vid 9 så tog vi spårvagnen till centrum igen, och sen hoppade vi av och sen gick vi till hotellet och hämtade min väska, och efter det gick vi till typ världens största godisaffär haha :D nämen skiiitstor var den, och dom hade verkligen ALLT! Dock skulle jag blivit pank om jag köpte allt jag ville ha där, så vi köpte typ bara lite skumtomtar och lite kolor, eftersom linda letat efter kola hela kvällen men inte hittat nån haha x) Å sen hoppade vi på spårvagnen igen, och sen åkte vi hem till linda&hennes pojkväns lägenhet! :) å det var väldigt kul å komma dit eftersom jag aldrig sett den heller, å den var superfin! En etta var det, men kändes minst som en tvåa! 
Men sen hade vi bara en myskväll hemma hos dom med massa snacks och kanelbullar och te, och så lite Jersey shore och massa prat på det! :)
Å sen efter midnatt kom Gabriel hem, så då pratade vi med honom åså, och sen la vi oss vid typ ett eller så :)
Så en RIKTIGT lyckad dag var det! :D
 
hinner tyvärr inte ladda upp alla bilder från jul på liseberg osv, men dom kommer typ imån! :)
:D
isshowen! :D
mer bilder + text om gårdagen kommer imån! :)
nu måste jag sova, eftersom jag haft migrän hela dagen (japp, fick åka hem från skolan..) och jag vill kunna gå till skolan imån!
Men vi hörs imån! Puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback