shoppingdag med ESC som avslutning!

Hej allihopa! :) sitter just nu och bara chillar i solen på altanen (Y)
har haft en riktigt bra helg och tänkte berätta lite om den! :)
igår var det då heldag i stan med mamma! :P åkte redan vid 10-tiden så vi kunde va inne på a6 hyfsat tidigt.
Väl där gick jag omkring ensam i en dryg timma typ, och prövade massa kläder inne på bikbok (ååh va jag älskar den affären alltså..!) som dessutom satt bra och va snygga, men eftersom jag inte har en halv miljon så kunde jag bara köpa ett linne (bild kommer!) och två bandeu-behåar, en svart och en vit!
sen fick jag även med mej lite underkläder och ett par leggings med!
sen gick jag och mamma och fikade som vanligt på Espresso house, då tog jag jordgubbsfestis och cookiedough-cheesecake :D
å sen drog vi vidare mot öster, där vi tillbringade några timmar tills affärerna stängde!
och där gick jag då runt och letade efter konfaklänning, eftersom den jag kollat in SÅKLART tagit slut och den andra klänningen som var vit var slut i min storlek -.- men eftersom jag inte hittade nån annan, så fick det tillslut bli den klänningen, fast i cremefärg. Men den va helt okej liksom, och man MÅSTE ju inte ha en vit liksom.. så det blir nog bra ändå ;)
men sen gick jag runt nån timme ensam med, och då gick jag till makeupstore och köpte nåt som jag velat ha huur länge som helst; världens bästa concealer Cover all mix :D alla har sagt att den är så sjukt bra och värd sitt pris (är rätt dyr..) och kan bara säga JA det är den! dock lite dåligt att man bara kan applicera med pensel.. menmen!
sen efter det trängde jag mej igenom allt folk (var marknad igen och så var det värsta dans-paraden mitt på gågatan -.-) och gick till newyorker och kollade lite.
Men jag är rätt nöjd över mina köp! Köpte liksom det jag behövde mest, resten tar jag nästa gång. Dock blev jag sjukt besviken när en jumpuit som jag skulle köpa OXÅ var slut i min storlek, för den ville jag verkligen ha!
Dock fanns den kvar på a6 så får köpa den där!
Jaja, sen efter vi var klara och butikerna stängt gick jag och mamma till Tacobar och käkade tacos, asgött! :)
å sen tillsist åkte vi som vanligt till city gross och handlade massa mat och gottis till kvällen :)
å sen när vi kom hem fikade vi lite med pappa och sen var jag ute lite med thelma, och sen var det bara att bänka sej framför teven och se ESC :D haha, bästa på hela året ju ;P nämen sjukt kul, och SÅ SJUKT GÖTT att loreen vann och att sverige ska ha det nästa år :D dock ingen överraskning, för hon var typ 100000 ggr bättre än alla andra, men ändå! :D
så blev en sjukt bra avslutning på en bra dag! ^^
tog typ bara denna bilden på Espresso house, men bild på klänningen och linnet kommer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback