awesome start på helgen! :D

Hej alla glada!! :D
just nu sitter man i soffan och slötittar lite på Modern family samtidigt som jag kollar bloggar, och har nyss varit ute hos min lilla bebis och gett henne kvällsmat :)
och kan bara säga att det vart en helt UNDERBAR dag!<3 åh så bäst den vart!!
hade jordens skönaste skoldag, först lite spanska som la var helt okej, sen långrast då jag och tjejerna gick ner till vår älskade lekpark (haha!) och satt och snackade, flummade och åt jordgubbs-marabouchoklad, så gött! :D å då bestämde vi även, helt spontant, att vi skulle åka in till jkpgs marknad sen efter skolan! (som slutade redan efter gympan eftersom det var halvdag!) :)
å sen gick vi ut på piren och lyssnade på musik och doppade fötterna åså! ^^
sen var det dags att gå upp och byta om till idrottskläder, och sen hade vi en rätt go gympa faktiskt, då vi typ bara spelade frisbee (säger man så?!) barfota haha (bara för jag inte hade skor så sa karel att ingen skulle ha skor på sej överhuvudtaget på lektionen haha, POWER!!) och sen sprang vi på slutet med och då spurtade jag ikapp linnea och bella på slutet haha :P
men sen efter vi sprungit skyndade vi oss ner till vår brygga, och sen efter vi mesat oss ett tag så sprang vi slutligen i vattnet och "doppade" oss haha :D okej, jag vågade inte längre än lite ovanför magen, hehe men ändå! ;)
å sen la vi oss och solade ett tag, och sen begav vi oss mot bussen och åkte in till stan dårå!
å där hade vi det såå gött! typ bara hängde runt i stan, tog med mat från mcdonalds och satte oss vid kanalen, gick runt vid karusellerna och spelade på chokladhjulen, åt munkar och drack massa gratis cola, satt ute på piren och åt remmar och bara hade det helt awesome! :D så sjukt gött å bara hänga i stan med bästa vännerna och slippa springa omkring som galningar och shoppa och trängas bland folk..!
.. som jag dock ska göra imorgon, då det blir heldag i stan med MASSA shopping! ;) haha, men får hoppas det är LITE svalare då än idag, har bränt mej så SJUKT mycket så det är inte sant! ;S ser ut som en kräfta haha, å så värsta linne-brännan med, SNYGGT! ;D haha.
JAJA!
det var iaf en toppendag med vännerna, och sen när jag kom hem gav jag thelma mat, och sen kom mamma och då åt vi go mat, och sen var jag ute med thelma och då gick vi runt och hälsade på kossorna som är verkligen helt GALNA i henne och slickar henne och gudvetvad xd
haha!
å sen har jag sett på new girl och suttit här!
så en sjukligt bra dag idag, å en bra start på en förhoppningsvis bra helg! :D
imån MÅSTE jag köpa konfaklänning och sen får jag gärna få med mej ett par sommarskor, cover-all mix från makeupstore, nya shorts, linnen och en jumpsuit hem med! ;D haha, å så vill jag ha typ 1000 saker till, men det är det jag mest vill ha.. synd att man inte är miljonär bara.. ;/ haha men nåt av det ska jag ha med mej hem iaf!
men nu måste jag sluta tjöta.. fast juste har ju inte berättat om gårdagen än, hehe.. men det hinner jag inte nu, så tar det imån eller nåt!¨
men hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
ha det bäst, puss :*
(Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback