tisdaaaaaag!

Halloj allihopa! :)
tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om dagen!
fast egentligen har det typ inte hänt nåt intressant.. har typ vart en rätt normal tisdag med normal so, normal (tråkig) biologi, sen hade vi långrast då vi köpte jordgubbschoklad hehe, och sen efter det var det syslöjd, som inte var vanlig då vi bara fick ett fråge-papper typ. Å sen gjorde lärarna så vi hade matte en timma tidigare och sen svensla en timma tidigare, så vi slutade två, vilket var asgött! :)
dock kunde jag inte åka hem då eftersom det var piano.. men jag kune spela vid två istället så det var bra! å så var det sista gången innan sommaren med :D
å sen när det var slut tog jag bussen hem, och sen när jag kom hem gav jag thelma mat och sen chillade jag lite tills mamma kom hem. Å sen gick jag och thelma och gav hästarna mat och hälsade på fåren, och sen gick jag hem och åt god middag med mamma :)
å sen gick jag med thelma och hälsade på kossorna hah, och sen gick jag in, kollade på halv åtta hos mej och sen dess har jag suttit här! :)
så helt normal tisdag, typ..
men nu ska jag fortsätta kolla bloggar! men vi hörs imån igen!
puss :*
haha juste har ju glömt visa bilderna på min otroligt snygga bränna jag fick i fredags hahaha.. kolla skillnaden?! xd (och ja, håriga ben hahah)
haha snygg rand där ja.. xd
hahahah sjuukt fult xd
aja, det va sista bilden, förlåt om jag tråkar ut er men tyckte det var så snyggt så var tvngen att visa, haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback