mors dag, långpromenad, middag i gränna och konsert!

Sen idag har oxå vart en bra dag, för att vara söndag åtminstone! ;)
började dock med att jag var tvungen att gå upp tidigt IGEN, denna gången för att jag och pappa skulle gå ut på vår vanliga "blom-runda" som vi alltid gör på mors dag, och sen göra frukost på sängen åt mamma!
Å sen fick hon lite paket åså, och sen åt vi frukost ute på verandan, och sen chillade jag typ lite och sen hjälpte jag mamma och pappa lite med grusgången (tråkigt!)
Å sen fikade jag och mamma, och sen gick vi på en långrunda med thelma, vilket hon tyckte vad myscket spännande haha x) träffade på två katter och så gick hon omkring och åt på allt hon såg haha, söten ;)
å sen när vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning lite, och sen vid halv tre stack vi ner till gränna hamn för att äta mors dag-middag! :) å denna gången åt vi på en restaurang som vi inte ätit på innan, och det var riktigt gött där faktiskt!
Tog hamburgertallrik som va sjuuukt stor, så orkade typ hälften x) men gott vare! ;)
å sen tog vi glass till efterrätt! :P
å sen va vi tvungna att skynda oss hem, för vid kvart i fem skulle min moster och morbror hämta oss för att vi skulle åka och höra på pappa som hade en konsert med hans kör i kyrkan.
Och där va det sjuukt tråkigt..! Fick först sitta en timma och vänta innan det började, och när det väl började så var det.. inte så bra. Haha, det enda roliga var när det blev fel låt och tanten som sjöng började sjunga fast det var fel, och när pappa sjöng solo en hel låt, hahahaha xd höll på å dö lite, han ser så sjukt rolig ut när han sjunger hahaha xd
nämen, ah, tillsut var det iaf äntligen slut, och så åkte vi hem :) och sen dess har jag typ bara vart ute med thelma och suttit här ute på altanen och kollat bloggar! :)
men nu har jag babblat tillräckligt haha, men vi hörs nog imån igen!
ha det bäst, puss :*
haha domhär kossorna alltså.. xd är BESTATTA av thelma! (deras blickar är fästa på thelma alltså haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback