hoppningen!

Tänkte då fortsätta berätta om gårdagen tänkte jag! :)
Ja, alltså, sen när jag kommit hem från elsa så var jag typ bara ute med thelma en stund, och sen duschade jag och sen skjutsade mamma mej till stallet!
Och vi va då tvungna att va där lite tidigare än vanligt eftersom det var hoppvecka, alltså att det är ungefär som på en tävling, man hoppar fram, hoppar en bana osv fast man inte kan vinna nåt då ;)
Och det va så sjukt, för jag va såhäääär mycket inställd på att jag skulle få northon, för jag fick honom förrförra veckan och hoppade honom då och jag hade önskat honom åsådär, men sen när jag såg att jag skulle få benito blev jag typ HUUR besviken som helst och typ gick runt och klagade för alla och massa haha xd å sen blev det inte mycket bättre av att alla  typ ba; ah men asså benito har typ börjat vägra ut sej på alla tävlingar och han har typ tröttnat på att hoppa och blablabla.. fast iofs tyckte jag det verkade lite konstigt eftersom han verkligen ÄLSKAT att hoppa innan och typ vunnit massa tävlingar och sånt, men man blev ju ändå lite osäker liksom...
men sen på framhoppningen kändes det hur bra som helst! han lyssnade, han var pigg, han var på hindrena och det va jättebra! så då kunde jag ju lugna mej lite iaf :) fast sen innan jag skulle ut på banan så typ sa nån ba; asså han kan ju typ sticka iväg, och typ; asså förra gången typ skenade han med mej och bockade och va typ HUR pigg som helst..!
men jaja, jag sket iaf i det, och sen va det då min tur!
och det gick verkligen SÅ himla bra!! har typ aldrig vart så nöjd på en hoppning! asså allt klaffade verkligen, och han var som han var på framhoppningen, pigg och på hindrena men inte för pigg och vägarna blev skitbra och så blev jag så glad när dom som kollade på apploderade sen när jag kommit över sista hindret, haha :D trodde typ dom skulle stå å skratta liksom..
nejmen sen kände jag bara att man ska skita i vad andra säger och så, för där fick dom! ;) haha, men det va askul verkligen! skulle inte ha nåt emot att ha honom på en hopptävling alltså :)
men ah, så jag är jättenöjd faktiskt! så sen var jag jätteglad efteråt haha ;)
å sen stannade jag kvar med dom andra och kollade på dom andra som hoppade, och sen gick jag och lilla ella runt och åt godis och hon skämde ut mej totalt x)
aja, sen kom pappa och hämtade mej vid kvart i sju och sen åkte vi hem och hade en myskväll framför tv'n :)
så en riktigt lyckad dag igår måste jag säga! :D
får se om jag hinner skriva om idag, annars tar jag det en annan dag!
puss :*
hittade en film på youtube med benito för er som är intresserade! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback