deprimerande dag men mysig kväll!

Hejsvejs alla! :) sjukt gött med helg nu, behöver det mer än nånsin kan jag säga! för den här skoldagen idag var fanimej den mest skumma och deprimerande på LÄNGE! asså helt sjukt! typ alla var helt dödströtta och orkade typ ingenting.. (förutom lollo då, haha xd)
nejmen dagen har bara varit typ skum.. även om vi har haft rätt slappa lektioner, förutom idrotten som va hemsk x0 sprang bara omkring i regnet och gjorde massa asjobbiga övningar och sen spelade vi en sjukt lam fotbollsmatch med. blää.
så ingen sådär asrolig fredag idag inte..!
men igår var dock en bra dag! och skoldagen va rätt hyfsad den med! men hände la inget sådär jättespännande i think.. eller tja, vi gjorde ju biologiprovet sista timmen, får hoppas det gick bra, dock kom jag på att jag skrev HELT fel på första frågan, haha fail xd¨
jaja, sen åkte jag då till stallet as usual, och denna gången hade jag tabris igen! å vi övade på kadriljen som vi ska ha nu på söndag dårå.. HAHA alla kommer typ va aasmycket utklädda och sånt och typ se ut som små tomtar xd och sen höll jag på å kissa ner mej lite när dom satte på musiken xd hahah, men det gick åtminstone bra och på slutet satte vi iaf programmet och ridlärarna blev riktigt nöjda och tyckte tillochmed att vi skulle ställa upp i en tävling då man om man är en av dom tre bästa lagen får va med på göteborg horse show, hahaha x) noway säger jag bara.. menmen, det kanske blir lite kul på söndag ändå, om inte allt går åt h-vete haha ;)
men jaa.. vad har vi mer att säga..? skoldagen idag sög ju då rätt hårt, men jag har ändå haft en väldigt mysig kväll här hemma med mamma och pappa och vi har sett på lite tv, kollat hockey, ätit godis, spelat kort och suttit här! :)
och nu ska jag alldeles strax gå å sova för jag är typ helt död x0 ska bli gött å sova ut imån!
dock ska jag och elsa gå på dom andras konfa imån som börjar kl 12 menmen.. :)
men sov så gott så hörs vi imorgon!
puss :*
bjuder på denna lagom snygga bilden höhö xd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback