MAYBE IT IS NOT ALWAYS ABOUT TRYING TO FIX SOMETHING BROKEN, MAYBE IT IS ABOUT STARTING OVER AND CREATING SOMETHING BETTER

Hejhej alla! :)
hoppas det är bra med er! :)
idag har vart en bra tisdag, typ rätt normal!
bara det att först på morgonen hade vi trafikinformation med räddningstjänsten, och dom pratade om typ moppeolyckor och sånt, och det va INTE kul för: 1. jag höll på att spy när dom pratade om typ att man kunde få inre blödningar och hjärnblödningar om man krockar med en bil, och: 2. dom har nu gjort så jag aldrig kommer våga köra moppe igen! GRATTIS!
ååh, blev asskrämd typ när dom pratade om allt hemskt man kunde va med om och hur många som dör i det varje år osv.. :( buhu! jajaja, får väl klara det på nåt sätt, iofs går ju min moppe i 30 km/h och går knappt och starta så.. ja. ;)
haha MENMEN!
sen har vi haft de vanliga lektionerna, kemi, syslöjd, matte och svenska, och har väl typ inget att berätta om det tror jag. :p
men sen slutade vi vid tre as usual och sen vart det hem, och så gjorde jag typ EXAKT samma saker som igår, åt, gick till hästarna (gav dom mat med), satt och solade och gjort läxor! + sett på halv åtta hos mej, det är ett måste ;)
ja, inte så intressant inlägg höhö.. samma varje dag typ, men ska försöka bättra mej!
men nu ska jag strax sova (okej om 45 min typ hah) men vi hörs imån! puss :*
gammal dålig bild men ah, bildbrist typ..

Kommentarer
Frida :) säger:

Sv:

Ja, Tack! ;D <33

2012-03-14 | 18:42:46
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback