gårdagen :) (obs! skulle publicerats igår)

Ja, igår va oxå en riktigt bra dag! :D
hade sån himla flyt för andra lektionen, som skulle vart svenska, ändrades till matte istället, som vi egentligen har sist på dan, så därför fick vi sluta direkt efter musiken, vid kvart i ett! :D haha, så tack för det pappa! ;)
nejmen ah, det va alltså en riktigt slapp dag i skolan!
först bara lite diagnostiska prov på engelskan igen, (får la hoppas det gick bra) och sen lite matte då, sen bild som va chill as usual, och efter det mat och sen sist musik då vi bara övade till provet vi ska ha om två veckor!
och sen slutade vi då, asgött! :D
fast iofs va det nog den sämsta dagen att sluta så tidigt, eftersom jag då fick vara i stallet ca 3 tim innan jag skulle rida.. :s så var ju rätt segt å sitta där typ 2 timmar helt ensam och typ göra nada.. nä men smsade lite med folk och gjorde lite läxor oså, så det gick ju! :)
och sen typ en timma innan lektionen började gick jag ut till stallet, fick reda på vilken häst jag skulle ha.. och blev sååå besviken.. fick nämligen Gubben igen, nu för FJÄRDE gången i rad..! som jag dessutom inte sammarbetar ALLS bra med, och aldrig har hoppat, för det var det vi skulle göra igår dårå.. och till råge på allt, så skulle vi ha den strängaste ridläraren nånsin med! (Y)
menmen, det var bara att bita ihop och köra!
men faktiskt, så var det en riktigt bra hopplektion!
inte för det gick sådär svinbra, för det gjorde det inte, han vek undan ett par gånger och vi kom snett på nåt hinder osv, men så är han ju ganska orutinerad och när han kom hit för ett tag sen var han typ jättesvår att hoppa.
Men även, eller eftersom vi hade den strängaste ridläraren, så lärde hon mej sjukt mycket som jag inte visste, och sen när det gick bättre på slutet berömde hon mej, så det va kul! :)
sen på hästkunskapen fick jag och en annan tjej beröm av henne igen för vi höll om med skänklarna när vi hoppade! haha gud va förvånad jag blev när hon sa det, trodde typ hon skulle skälla ut mej xd
haha nej men så det var faktiskt en riktigt bra lektion, och framförallt lärorik! :)
det fanns ingen bild på örks.nu på gubben, för han är ju relativt ny på ridskolan, så jag snodde en från ens blogg.. gud va elak jag känner mej nu, förlåt mej om den ser att jag snott den! :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback