torsdagen! :)

Heeeeej allihopa :D :D förlåååt än en gång för KASS uppdatering, men har haft det fullt upp de senaste tre dagarna kan jag säga! Så ska försöka sammanfatta dessa dagar lite "kort" (hehe) ;)
I torsdags var jag då ledig från skolan, eftersom vi skulle till karlsborg för att gå på en medalj-ceremoni för min brorsa dårå! :)
fick ju dock somsagt gå upp vid fem, vilket var sådär lagom kul höhö ;/ menmen, tillslut kom jag upp iaf, och sen vid typ halv sju åkte vi mot stan, för att hämta upp min kusin Rickard som oxå skulle med! :)
så då hämtade vi upp honom, och sen körde vi iväg!
Sen på vägen stannade vi till vid Hjo för att fika lite, och sen vid kvart i nio kom vi till platsen innanför fästningen där cermemonin skulle hållas!
Å sen kom alla soldater dårå, och så fick dom medaljer, och sen höll nån chef ett tal, och sen var det över på typ tio minuter haha.. och sen gick vi in på mässen, där vi sen fick smörgåstårta och fika! :)
Å sen efter det så drog vi iväg på en liten rundtur runt fästningen med Johan, precis som förra gången, fast då var det ju bara jag, mamma och tinna som var med :P
å sen åkte vi och kollade på johans jobb och fick se på lite flygplan och sånt som dom hade där och i afghanistan, och sen gick vi till fikarummet och tog varm choklad hehe ;)
å sen efter det så sa vi hejdå till johan som var tvungen att jobba eller nånting, och sen åkte vi andra bort mot själva fästningen igen, där vi kollade på deras kyrka och sen gick vi och åt på ett ställe och hade det jättemysigt! :)
Och sen efter vi vart där i nån timma, så drog vi vidare till skövde, där vi ställde johans bil (så jäkla surt att lämna tillbaks den, har ju haft två bilar ett halvår nu, så sjukt mkt smidigare än bara en :().
Aja, sen åkte vi iallafall hemåt! Å sen när vi kom till jönköping så åkte vi först och gjorde nåt i en cykelaffär, och sen åkte vi till willys och släppte av min kusin och sen handlade vi lite med.
Å sen åkte vi hem!
Å sen gjorde jag väl lite olika saker härhemma, typ var ute med thelma, provade avslutningsklänningen en sista gång samt provsminkade mej inför morgondagen! :)
Så det var min torsdag det! :)
tog lite bilder under ceremonin ;)
haha.
haha fail att jag gjorde bilderna större och större xd men orka ändra haha..
här är iaf på när min bror fick sin medalj ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback