sista konfadagen!

Sen igår var en riktigt bra dag! :) det var sista "riktiga" dagen på konfan, och det enda vi gjorde var att vi först övade i kyrkan nån timma, på sångerna osv. Å sen gick vi ner till sockenstugan, där vi sen pratade lite om gudstjänster mm. Å sen efter vi pratat, så hade vi typ rast, och sen efter det fick vi fika (bulle och cornettoglass, yummie!) och sen så körde vi typ lekar och tävlingar ända till halv tolv eller vad det va? Å det va skitkul verkligen, vi körde "Mäster till" i typ en halvtimme hahah och skrattade typ hela tiden xd å sen hade vi lite tävlingar som vi sög på haha ;)
å sen typ vid halv tolv gick vi och övade lite mer i kyrkan, och sen vid halv två-tiden kom stefan med pizzor från kaxholmen :D å sen efter vi ätit gick vi bort till kyrkan och övade lite till inför morgondagen då (som är idag alltså!), och sen typ efter en halvtimme tyckte dom att vi kunde det så bra så vi fick sluta tidigare, gött! :D så då kom min bror och hämtade oss, och sen när vi kom hem åt vi lite hamburgare, och sen gick jag typ och chillade ett tag, och sen började jag packa inför norge. Och sen vid sex-tiden gjorde jag mej iordning lite, och sen kom tinnas pojkvän hem, å sen vid sju gick vi med en jättefin typ presentkorg, till min kusin som fyllde 30 och hans flickvän som fyllde 29, och sen efter vi gett den till dom så satte jag mej på min kusins pakethållare och se åkte vi hem till dom, där jag fick en inbakad fläta i håret av min moster! så gör jag alltid om jag vill ha lockigt/vågigt hår dagen efter, funkar asbra, lockarna sitter än liksom! :D men iallafall, sen stannade jag där nån timma, pratade med kusinerna, kollade på tv och lite sådära! :) å sen gick jag hemåt, och då hade mamma och tinna gjort asgod paj som vi åt, och sen kom pappa och johan hem och hade med sej gustav, som dom hämtat i stan! 
så sen satt vi där flera timmar och åt och pratade och skrattade och hade det asmysigt! :D
å sen gick jag och la mej, så jag skulle få´lite skönhetssömn tills idag hehe ;)
men iallafall tror jag inte jag hinner berätta om dagen just nu, så får kanske bli påväg till norge, eller sen när jag kommit hem! men jag har iallafall haft en bra konfirmationsdag, (förutom att jag höll på att dö lite under gudstjänsten, uuuschh!!) och fått massa fina presenter osv! :D så jag är helnöjd!
men nu måste jag nog gå å lägga mej, blir rätt tidig uppstigning imån..
men om vi inte hörs innan dess, så får ni ha det GRYMT tills vi hörs nästa gång! 
ni är bäst, puss :*
 
såhär fina lockar blir det av att sova med inbakad fläta! :)

Kommentarer
Frida ;D säger:

Ha det bra i Norge nu!! ;D
Jättesnyggt linne i förra inlägget förresten!! ;D <33
Men nu måste jag sova! ;) vi ska åka sju imån.. ;) <33

2012-06-30 | 23:31:34
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se
emilia säger:

Hejsan Frida!
Förlåt att jag inte har svarat på Smset du skickade.. min mobil har inte varit på.. men jag hoppas att du ser detta! Jag och mamma räknar ut kostnaden ikväll (måndag) . Så skriver jag det här eller typ på msn efter?
Svara på min blogg när du har läst detta sa kanske vi kan bestämma tid på msn eller något.
Hoppas du har det bra i Norge!
Puss :*

// emilia

2012-07-02 | 00:10:14
Bloggadress: http://teamponnii.devote%20se
natta säger:

sv: tack gosan, det gick jättebra. Fint hår!! kram

2012-07-14 | 23:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback