lyckad gårdag med städ och bad och uteritt på efterlängtad häst!

Igår var iallafall en hellyckad dag! :D
började då med att vi tömde våra skåp (snyft), städade dom, städade klassrummet och flyttade upp till 9ans område dårå. Och däruppe kändes det lika ruttet som vanligt :@ SÄRSKILT när man fick skåpnummer 604 som ligger beläget precis bredvid toaletterna, nederskåp dessutom, ME LIKE :D :D eller inte... :@
gaaah, sen blev det inte bättre av att det satt massa nior och typ glodde på en -.- hatar dom.
JAJA! Sen efter vi var klara stack vi och köpte godis&dricka på Ica, som vi sen satt och smaskade på i klassrummet medans vi såg ÄNNU en knäpp fantasyfilm, haha xd
Anyway, sen efter det va det lunch, och sen åkte hela åttan till brunstorp dårå! :)
och det var faktsikt riktigt kul, även om jag och elsa va dom enda av tjejerna i vår klass som badade ;)
dock badade vi bara i vättern haha :D var så inih*lvete kallt (typ 10 grader, högst!) men ändå doppade vi oss typ fem gånger sammanlagt haha :D och sen "värmde" vi oss bara typ en minut i poolen, och sen efter vi doppat oss igen i vättern så gick vi till duscharna och stod där och duschade i skållhett vatten i typ tjugo minuter haha ;)
och sen efter vi bytt om gick vi bort till dom andra, och sen gick vi och köpte glass! :) å sen satt vi och chillade ett tag, och sen gick jag, elsa och frida och gungade på en såndär "korggunga" som vi hade på ölmstad, ända tills vi åkte hem med bussarna som gick kvart i två! :)
å sen åkte jag då inte hem, utan åkte direkt till stallet! å där gjorde jag typ ingenting den första timmen, hade nämligen glömt matsäck hehe.. men sen efter jag bytt om gick jag in till stallet och fick checka alla hästars hovar för å se om dom hade tappsko (vrf just jag? -.-) och sen fick jag reda på vem jag skulle ha och blev än en gång väldigt förvånad! Fick nämligen Chester, som jag inte ens visste att han kommit tillbaka, haha! Han har nämligen vart skadad och vart borta typ två åt, så har inte ridit honom på huur länge som helst!!
Men jag kom ju ihåg att han var en bra häst iaf! :)
så jag gjorde iordning honom och så var jag tvungen att göra iordning rebus med åt en annan (-.-) och sen gav vi oss ut i skogen eftersom det skulle vara uteritt! :)
och vi red den vanliga rundan på typ en halvtimme, och tyvärr skrittade vi bara (vi red igen i en grupp som inte ridit så länge), men chester var iaf skitduktig och hittade inte på något bus, och var lagom pigg! :)
så det var en mysig uteritt!
å sen när vi kom tillbaka red vi en stund på ridbanan med, och då gjorde vi lite WE och travade och galopperade lite. Och där gick det oxå bra tycker jag! Han var lite seg i början i galoppen men fick bra tips från Mia så sen gick det bättre! Så är nöjd med ridpasset! :)
och tjaa, sen hämtade pappa mej, och sen åt vi mat och sen gick jag ut med thelma och var ute typ en timma med henne, och sen gick jag in och kollade på fotboll! :) (har blivit ett fotbollsfreak haha)
Så en mycket lyckad dag var det!!
Men nu måste jag sluta, men vi får se om jag hinner uppdatera imån, annars blir det nog sen efter avslutningen på fredag!
Ha det bäst, puss :*
haha okej skiitdålig liten bild på honom men var typ den enda jag kunde hitta :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback