kanothajken!

Och sen kom då onsdagen då vi skulle iväg på kanothajken dårå! :D
dock fick vi sova ut den dagen eftersom vi först skulle iväg kl 14, så då hade man några timmar på sej att packa färdigt allt, förbereda packningen till midsommar, vara ute med thelmis osv :)
å sen då vid typ tjugo i två kom ella och plockade upp mej, och sen åkte vi till tossehall därifrån vi skulle börja vår paddling dårå! :) å sen började vi packa kanoterna, och sen gav vi oss iväg! 
å jag tyckte vi delade upp oss väldigt bra, jag och allis i en kanot och ella och elsa i en haha x) det betydde att jag och allis låg i princip alltid först av alla sex kanoterna (för allis är väldigt stark och jag har paddlat rätt mkt innan), och elsa och ella som kanske inte paddlat jättemycket innan kom typ en kilometer bakom alla andra hahah xD
haha dom skyllde på kanoten men det kan ju oxå berott på att dom styrde in i varenda gren och träd som fanns i kanalen hahaha xd nåväl, det var iallafall en mysig tur dit vi skulle slå läger dårå, och vi hade awesome väder och det var skitvarmt och gött! (Y) å sen är det ju hur mysigt som helst i kanalen med! så där tog vi en fikapaus och sen fortsatte vi, och sen efter ca 2 timmar så var vi framme i björkenäs! :) har inte vart där sen förra sommaren (åker alltid dit och badar på sommaren) så det va kul å komma tillbaka! å det var lika fint som vanligt!
anyway, när vi kom dit så badade vi ganska direkt, och det var lite kallt i början fast sen var det rätt skönt faktiskt!
och sen satte vi upp tältet och det tog sin lilla tid haha ;) men vi fixade det iaf :D å sen packade vi in grejerna i tältet och bäddade osv, och sen kom Nanne och Jonas med motorbåten och hade med sig badringen! 
Haha dock hade vi redan klätt på oss och frös så mycket så jag, ella och allis bangade, även om det var jag som tjatat mest om det haha.. så dom blev lite sura på mej och försökte tvinga mej men det får bli nästa gång när det är varmare i vattnet! dock åkte elsa och kajsa (och kajsa fick så jä*la mkt blåmärken så det såg ut som hon blivit misshandlad haha) ;)
men sen efter dom andra åkt ring så åt vi grillade hamburgare (yummie) och sen gick vi typ till tältet och spelade kort och åt godis :) å sen typ kl nio hade vi samling vid elden då vi satt och pratade om 10 guds buden! så nu kan man dom med ;p å sen efter det åt vi typ lite kvällsmat och sen var vi typ bara i tältet och snackade, flummade och spelade kort å så tills vi skulle sova! och satt även och lyssnade på allis som seriöst pratade (nej skrek) i en och en halv timme med sin kompis Lara om hur "hemskt" det var i skogen och hur hon längtade till österängen och om alla sina killproblem, hahaha xd och så satt vi och mobbade henne massa haha och typ dog lite av skratt emellanåt x''d 
fast sen när klockan var över midnatt tvingade vi henne att sluta prata så vi kunde sova ;)
å sen sov man rätt gott! :)
den enda bilden jag tog.. :( f*n att jag inte tog fler, gör aldrig det?! -.-
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback