grymmaste helgen på länge! :D (fortsättning!)

Och sen i söndags var det då dagen då vi åkte till liseberg, som jag längtat efter i typ två månader nu :D
så i söndags var det äntligen dags!
vi åkte 9 frånb kyrkan, och bussresan dit var rätt seg, men så är det ju alltid om man längtar efter nåt ;) dessutom satt jag hela bussresan och störde mej på en tjej som verkade va en riktig bitch ;s
å sen när vi stannade och fikade var plötsligt hela grennaskolan där med, haha x) dom skulle såklart oxå dit samma dag, morr.. -.- haha men jaja!
sen vid typ kvart i tolv kom vi då fram, och då var jag så kissnödig så jag seriöst trodde jag skulle kissa ner mej, när vi stod i den milslånga kön till entrén, men som tur var gick det rätt snabbt, och när vi kom in kutade jag som f*n till nämaste toalett haha xD å sen efter jag uträttat mitt behov haha, så gick vi och hämtade våra åkband, och sen var det bara att köra :D
å först tog vi flumeride, något som jag inte ville då jag varken ville bli blöt och jag tyckte den var lite läskig för några år sen haha, men dom tvingade mej så hade inget val ;) men den var skitkul ju, även om jag blev aset blöt x)
å sen efter den tvingade dom mej (juste glömde berätta vilka jag gick med, det var alltså jag, elsa, allis, kajsa och en som heter axel!) att åka lisebergsbanan, som jag aldrig åkt tidigare och är jordens största mes, haha xd så jag var HUR rädd som helst när vi stod i kön, men det var bara att köra. Å även om jag höll på å dö i uppförsbacken i början, så var den ju inte alls farlig sen, utan bara rolig :D så jag blev överförtjust i den och sen åkte vi väl den 6-7 ggr under dagen ;D haha!
sen så åkte vi kållerado, där vi som vanligt blev skitblöta (särskilt allis haha), och sen åkte vi även radiobilarna. 
Å sen efter ett tag gick vi upp "på berget", och då åkte elsa, kajsa och axel höjdskräcken, och sen gick vi och åkte lisebergshjulet, som var sjukt tråkigt för vi åkte typ 5 varv, fast det va vääldigt fin utsikt iaf! ;D
å sen så vet jag inte vart vi gick, men sen efter ett par timmar gick vi iallafall till burgerking och åt mat :)
å sen satte vi igång igen hah, och efter vi typ åkt flumeride och lisebergsbanan igen, så var det dags att åka balder. Som jag tänkt att jag ALDRIG skulle åka i mitt liv. Men vad gör man inte för dom andra? Haha nä, men jag tänkte, att nångång måste jag göra det, och jag skulle antagligen inte dö (bara lite halvt..) och om jag inte gjorde det skulle jag va såå besviken på mej själv, så tillslut fick det bli så!
Och FATTA va nervös jag var?!? Har typ aldrig vart så nervös, kunde typ inte tänka och satt typ med tårar i ögonen när vi åkte uppför backen haha.. och sen satt jag och led typ hela åkturen, från början till start haha, SÄRSKILT i 70graders-backen, FYFAN säger jag! USCH!! så det var nog första och sista gången jag åkte den haha.. men var så sjukt stolt över mej själv sen så det var helt sjukt! x)
nåväl, efter det kände jag att typ inget kunde vara värre haha (jo såklart typ kanonen och atmosfear men..), så efter lite övertalning så fick elsa och allis med mej på Uppskjutet, vilket var rätt kul upp iaf, fast sen när man åkte ner var det hemskt haha.. så ska ALDRIG åka höjdskräcken, då skulle jag dö!
Men sen efter den var jag ännu stoltare över mej själv haha ;D
å tjaa.. sen så åkte vi lisebergsbanan ett par gånger till, innan vi sen sista timman innan vi åkte hem köpte sockervadd och baconchips, och spelade på chokladlotterierna :) haha vi spelade säkert bort flera hundra kronor, men ändå vann ingen av oss?! ÅH så sur jag blev!! Vinner ALDRIG på sånt verkligen! :@
haha jaja.. sen vid typ kvart i åtta var det dags att samlas, innan vi sen lämnade liseberg för denna gången och återvände till bussen. Å sen var man rätt trött efter en hel dag på liseberg ;) men hade en go och fkummig hemresa iaf! å sen var det hen och sova :)
men det var en awesome dag och en awesome helg som jag ej kommer glömma!
och FÖRLÅT för såhääääääääääär långt inlägg! kan.inte.sluta.skriva. !!!!!!!!!
haha okej nu ska jag sluta ;)
men hoppas ni oxå hade en grym helg!
nu ska jag sova, imån blir det förhoppningsvis en rolig nationaldag! :)
puss :*
tog lite bilder med mobilen ;) axel, kajsa och elsa påväg upp i höjdskräcken ;)
utsikt från lisebergshjulet :)
atmosfear :)
hehe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback