awesome torsdag! :D

Å sen igår var en rätt grym dag faktiskt! :D
började med att vi åkte till tåkern med ekobussen, och var där hela dagen! och det var faktiskt roligare än man kunde tro, det var till och med lite kul att leta massa fåglar haha ;) och dessutom ägde vi ut alla och fick mest poäng i klassen, haha ;D nejmen sen efter vi kollat fåglar då typ en dryg timma så gick vi till det nybyggda naturrummet en stund, och sen grillade vi! :) och där var det sjuukt flummigt xd bland annat stod killarna och tjuv-filmade oss genom sina tubkikare, öhh?! xd haha! å sen mobbade johansson mej för mina solglasögon med och sa att dom var förstora?! -.- morrr... ;)
haha, jaja! sen efter vi då varit där ett bra tag, så åkte vi vidare till omberg, och där gick vi en runda (som jag bestämde haha, för jag vart där innan ;)) på typ 2.5 km, och sen hämtade busschauffören upp oss och sen åkte vi till ett ställe som hette Västra väggar, och det är typ ett stup rakt ner i vättern, rätt coolt faktiskt :P (synd bara att man inte tog en enda bild typ?! -.-)
aja, sen efter det drog vi oss iaf hemåt igen, och bussresan var heeelt galen xd killarna var sjuka (inget ovanligt dock), vi skrek på linnea hela tiden och la ut massa ful-bilder på instagram, och det blev bara allmänt kaos! xd haha, men kul vare ;)
å sen när vi kom tillbaka var det bara att hoppa på nästa buss, och sen åkte jag ju då till stallet eftersom det var torsdag! :)
å väl där fick jag reda på att det var hoppning, vilket jag inte var beredd på! men det var ju en trevlig överraskning ;) å jag hade ju då hampus som förra veckan, och det gick bra faktiskt! dock tyckte jag sen i efterhand att jag skulle kämpat lite mer, med farten och med själva anridningen, för vid några tillfällen kom vi snett på hindret och så var han lite lat. Men så var det ju första gången (tror jag?!) jag hoppade med honom med, så jag får vara nöjd :)
å sen på hästkunskapen tömkörde vi, och sen väntade jag på pappa i typ 2 evigheter, och var något stressad eftersom jag sen hade ca 25 min på mej att ge thelma mat, gå ut med henne, äta mat själv och göra mig iordning inför min mosters lilla "kalas" som var kl 7 ;) men det gick nästan.. eller okej, kom typ 20 min försent men ;)
men sen när vi slutligen kom dit stod alla uppe på deras nya balkong, så då checkade vi in den, och sen gick vi ner till uterummet (min favorit ni vet!) och sen hade vi en ASMYSIG och skitrolig kväll där, med mina kusiner (några av dom iaf), och mina mostrar och morbröder! å vi smällde i oss både paj, havrekakor, tårta, kolakakor, morotskaka och massa mer haha! ;) å sen satt vi där till typ halv elva och bara pratade och skrattade (och typ kissade ner mej lite emellanåt hahahah) :D så en sjukt bra avslutning på en riktigt bra dag!
hehe typ ända bilden jag tog igår! ;) söt elsa med mina solglajjor!
haha å en till hade jag från bussen ;)
å så en arkivbild!

Kommentarer
Hon den där med samma namn som du igen! ;D säger:

Haha, Jaa det var faktisk askul ju!! :D

Fast undra om Simonsson har kvar den för bilden på mig... :S ;)

Och bussresa alltså... Helt SJUK! ;D <33

2012-06-02 | 10:36:25
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/
Frida ;D säger:

Sv:

Jaaa! ;D

Haha, åå nä fy, det hoppas jag verkligen inte... ;)

Haha, okey! ;)

Och JA! Den va asgrym!! :D <33

2012-06-04 | 21:32:28
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback