vad jag har haft för mej den senaste veckan!

Fast innan jag börjar berätta om falsterbo, så tar jag och berättar om vad jag gjort hela veckan sen jag kom hem därifrån, som jag lovade igår! :)
Det har väl inte hänt nån stor sensation direkt men jag har gjort lite småsaker här hemma! Får se om jag kommer ihåg allt dock.. inte så säkert ;) menmen!
Kom ju då hem i fredags från underbara falsterbo. Vi kom la vid fyratiden så sen tror jag inte att jag gjorde så mycket resten av den dagen.. inte nåt jag kommer ihåg iaf! 
Sen på lördagen packade jag nog mest upp, och typ städade mitt rum och sen gav jag mej ut på en springtur vilket var vääldigt välbehövligt efter typ 2 veckor med väääldigt mycket godis, snacks och läsk! 
Å det kändes rätt hyfsat, inte alls lika bra som typ i våras när jag hade rätt bra kondition, men ändå okej. Dog ju inte iaf haha, och kunde springa hela vägen ;) var dock inte så långt typ 3 km högst..
Men sen på kvällen så var min moster och morbror här på middag och det var trevligt och så! :)
Sen på söndagen så tror jag min granne kom på fika hos oss typ vid tolv, och stannade väl ett par timmar. Sen så testade jag även min moppe som stått flera månader i garaget, för förra gången jag testade gick det skit, den bara typ stannade hela tiden.. :/ men sen i söndags så fyllde vi på med olja och bensin, och då gick den skitbra igen :D blev så glad! så nu behövs det bara förarbevis, vet dock ej om jag kan ta det för man behöver massa intyg på moppen å så, och det har vi inte :/ aja, får la köra olagligt i värsta fall.. ;) 
nåväl! sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde mer den dagen..
sen i måndags var jag och mamma i stan, blev lite spontant sådär :) men det var väldans trevligt! först var vi på a6 en stund, och då gick jag och kollade mina favvisar h&m och bokbok! hittade massa på h&m men är typ pank nu, så det fick bli ett par vita shorts som var på rea på bikbok istället! 
å sen var jag även tvungen att köpa en concealerpensel med, och efter det var jag DEFINITIVT typ helt pank haha :(
aja, sen åkte mamma och simmade på brunstorp, och så släppte hon av mej på biblioteket i huskvarna. Har typ inte lånat en bok på ett år eller nåt, så kände att det var dags nu innan åland! men såklart var dom böckerna jag kollat in på nätet utlånade, så det fick bli några random. aja, en av dom är skitbra iaf! 
nåväl, sen efter jag vart där ett tag så gick jag bort till lindex, där jag som vanligt hittade typ 50000 saker (hittar ALLTID massa kläder på det lindex'et!!), men det fick bli en svart tröja som var på rea som jag tvingade mamma köpa åt mej, mwohahahhaha *bortskämd* ;) aja, sen gick vi och handlade på willys och sen åkte vi hem! å sen gjorde jag nog inget mer intressant den dagen.. 
oj det här blev ju skitmycket text, får fortsätta i nästa inlägg! 
ah det blev ju förbannat bra kvalite.. not. aja, ni ser ju vad det är iaf! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback