Första kvällen i Falsterbo!

Tjohej allihopa! :D idag har vart en mer spännande dag än igår iaf! ;D haha okej inte spännande direkt, men har iaf gjort lite saker! men det tar vi sen, måste hinna berätta om falsterbo först ju! Så nu kör vi igång med det, haha ;)
Det började ju då vid lunchtid förra tisdagen, då emilia, ella och åsa (emilias mamma) kom och hämtade upp mej och min enorma packning! ;) sen började vi åka dårå! å sen hade vi en SKITROLIG bilresa ner till skåneland, haha, vi typ satt och snackade skit om bloggare och skrattade massa å lyssnade på musik och jag och ella spelade massa kort, precis som förra året ;) och precis som förra året stannade vi en gång på vägen, vid ett ställe utanför ljungby typ. Å det luktade precis lika äckligt i fiskbutiken som då, och jag tog precis samma glass som förra året haha xd sen satt vi även och fikade lite bullar och kakor innan vi körde iväg igen! 
å tjaa.. sen vips var vi framme på campingen i trelleborg, helt SJUKT va snabbt det gick :O 
Så sen fick vi vår stugnyckel, och sen kollade vi in den mysiga lilla stugan och packade in våra grejer, bäddade osv :) sen var vi ofc tvungna att gå ut till den fina bryggan i solnedgången! kändes exakt som förra året :') å sen bestämde vi oss för att bada, trots att det var svinkallt haha! dock var det mycket varmare i vattnet! det obehagliga var bara när en fet typ tysk gick förbi å ba; is it cold? HÖHÖHÖÖHÖHÖ! typ som han va full, och sen stod han några meter bort å bara stirrade.. :/ aja, vi sket i honom och hoppade i, och sen filmade vi oss när vi badade och hade på one direction och bara hade det bäst, haha :D 
sen efter en stund gick vi tillbaka och åt åsas suupergoda kyckling&bacon-pastasallad! :D 
å sen spenderade vi resten av kvällen i stugan i min säng (oj detdär lät väldigt fel.. HAHA) och kollade på film å åt godis! :) sjukt mysigt!
 
den lååånga bryggan! lägg märke till alla namnen på den med ;)
 
sötaste emilia!
stranden!
btw, tror det är tyske gubben som står där..? :s
emilia påväg ner i havet ;)
 
hinner inte ladda upp mer nu, tar det imån eller nåt! eller nej..på söndag fåre bli!

Kommentarer
IMAGONS - Hobbyfotograf säger:

fina bilder! :D

2012-07-28 | 15:02:16
Bloggadress: http://imagons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback