Dag 4 i Norge

Hej igen allihopa! :) nu tänkte jag göra såhär, att eftersom jäkla skit blogg.se absolut inte vill ladda upp mina bilder, så börjar jag skriva klart om alla dagar i norge, och sen får vi se om det kommer några bilder, annars får jag väl typ göra collage och ladda upp.. för nångång vill jag ju bli klar!! 
Så vi kör igång! :)
Dag fyra var en mysig dag, dock rätt ansträngande! 
Men den började iaf på det bästa sättet! Vi steg upp kl 8 ungefär (nt så kul dock..) och sen vid niotiden begav vi oss mot hotellet, där vi skulle få hotellfrukost :D :D Och den va sjuukt god!! Inte lika god som Dalens (stinas förra hotell) dock, men riktigt bra ändå! Och dom hade MASSA saker, bl.a HUR mycket frukt och bär som helst, youghurt, syltar, massa pålägg, våfflor, ägg&bacon med mkt mera! Å sen efter det hängde vi lite i salongen för vi va så sjukt proppmätta. och sen efter en stund gick jag och mamma till affären och köpte massa kakor och choklad hehe :D för det behövde vi, eftersom vi skulle på en långvandring! Så då åkte vi till utgångspunkten, och sen började vi vandra! Å det gick uppför HELA tiden, och vi vandrade på, varma&svettiga uppför berget, i säkert 1½ timma (tog dock några chokladpauser hehe), innan vi kom fram till "Huarplassen", som var typ toppen på det berget. Och SHIT vilken utsikt det var även där! T.o.m bättre än på Setålen! Så sjuukt fint!! :O Så sen satt vi där och fikade kakor och choklad i säkert 45 minuter. 
Å efter det testade vi att gå vidare på den stigen, men det sket vi i när vi märkte att det typ stupade rakt ner..! ;s 
Så då gick vi en bit åt andra hållet istället, fast efter det gått brant uppåt i typ 20 minuter, och alla myggor anfallit mej, så fick jag nog och tvingade mamma och pappa att gå tillbaka till Huarplassen. Å när vi kom dit så kokade vi korv, och sen satt vi där och åt och bara var där i nån timma, tills vi till slut traskade nerför berget igen :) ^Å sen då efter nån timma, så kom vi ner till bilen igen, och sen åkte vi till tinna och hämtade upp henne, och sen åkte vi till macken i Hafslo och och köpte kebab och hamburgare (och blev uttittade av ett gäng norska killar?! creapy..) och sen åkte vi hem till stugan och åt! Och sen gick vi och kollade på ett litet museum som låg bredvid, å sen låg jag och tinna ute och läste (mys!) och sen hade vi en myskväll där hemma! :)
 
okej fick bli collage.. asså ser man överhuvudtaget vad som är på bilderna?! ska göra det större nästa gång..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback