Dag 2 i Norge

Den första "riktiga" dagen i norge (som egentligen var dag 2) var en lugn och skön dag! 
Började med att mamma och pappa väckte mej vid niotiden, och sen åt vi frukost ute i solen :) Efter det gick jag och duschade och fixade iordning mej, och sen runt halv tolv åkte vi ner till Solvorn! Å då gick vi först och köpte lite grejer i den lilla butiken som fanns där, och sen gick vi till Tinna som jobbade. Å när vi kom dit fick vi kaffe/juice och några norska kakor av Tinna. Å sen efter ett tag gick mamma och pappa iväg på en vandring längs fjorden, medans jag blev kvar vid hotellet och läste :) å sen satt jag där i hotellets superfina trädgård och läste i min bok i typ 2½ timme (och hann läsa ut den ;)) Å sen vid tretiden så kom Tinna, och sen hjälpte jag henne att vattna alla blommorna på alla de fina hotellrummen, och det tog ett tag kan jag säga ;)
Sen efter nån timma kom mamma och pappa tillbaka, och sen efter pappa badat så åkte vi hem en snabbis och bytte om osv. 
Och sen vid femtiden så åkte vi tillbaka till Solvorn och till Tinnas hus där hon bodde dårå, och det var skitfint! Jättestort med stor trädård, uteplats och världens finaste utsikt! 
Å där kollade vi oss omkring lite, och träffade även husägaren Steffen som bjöd oss på jordens godaste jordgubbar! :D å efter vi pratat en stund med honom, så drog vi mot Sogndal, där vi skulle äta middag på restaurang! :) vi valde en mysig italiensk restaurang, som hade aasgod mat! Jag tog såklart min vanliga margherita med mozarella, (skitgod) fast jag smakade även på mammas "lax-pasta" som oxå var god! :)
Å efter det handlade vi mat, och sen åkte vi hem till stugan, och så hade vi en mysig kväll med prat och MYCKET
skratt, haha :D
 
den superfina trädgården utanför hotellet!
hotellet! :)
 

Kommentarer
Frida ;D säger:

Åååh vad mysigt det ser ut!! ;D

SV:
Jaa gör det! ;) <33

2012-07-15 | 22:48:34
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback