slapplördag..

Hejsvejs alla! :)
idag har varit en äkta slapplördag...ok, känner att jag måste börja göra lite mer saker nu på helgerna, asså när jag är hemma då..för när jag är hemma så gör jag typ ingenting, fast ändå så går dagen assnabbt?! :o
jaja! jag sov iaf till typ 12 heheh (told ya!), och sen åt jag frulle, och sen gjorde jag typ ingenting. förutom typ bråkade med mamma och pappa för dom typ skulle tvinga mej att ha på mina nya termobyxor för det va så kallt ute?! ;o ba: ahmen nu när vi köpt nya fina termobyxor så kan du ju inte bara ha på dej dom 5 dagar i fjällen!!
-eh jo, kan jag väl? -.-
haha, jaja! sen blev det (som vanligt) att jag fick min vilja igenom haha, och sen gick jag till hästarna och kelade lite med dom och så :) dock träffade jag inte mitt kära får (gertrud har jag döpt henne till) denna gången, snyft :( haha!
menmen, sen gick jag hem, typ spelade piano och nåt mera, och sen åt vi mat. å sen efter maten umgicks jag lite med mami, och sen vid sex gick jag upp till datan, och har typ suttit här i.. nästan fyra timmar?! :O
shiit! jaja, men får faktiskt skylla på att jag har gjort klart mitt so-arbete nu, och det tog ett bra tag + svenskan.. så ah ;) men nu ska jag gå och kolla på tv!
men hoppas ni haft en bra lördag! :)
hörs imån!
puss :*
får bli en gammal bild på sötisarna! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback