mysig sista dag på lovet!

Heeej alla! :)
jahopp...då är detta lov alldeles snart slut, och det är bara att gå tillbaka till skolan igen :/ känns förjävla dåligt asså, är inte ett dugg pepp på denna terminen..
menmen, nog om det!
det har iaf vart en riktigt mysig sista dag på lovet! :)
började med att jag vaknade, å sen kom mamma in och frågade om jag skulle med till stan, och det tackade jag ju inte nej till ;)
så efter nån timma åkte vi till stan, å mamma släppte av mig på a6 och sen åkte hon till kyrkan.
Och jaa, sen gick jag där en dryg timma och kollade lite och provade, hittade bl.a ett par jättefina jeans-tights (typ) för bara 199 kr! :) och sen blev det även termobyxor till trysil, gympabyxor och en ansiktsmask sen när mamma kom tillbaka! :) och sen satt vi och fikade på "rund-kafét" med ;)
och sen när vi va färdiga åkte vi till ica i kaxholmen och handlade lite, och sen åkte vi hem!
sen när jag kom hem gick jag till hästarna en sväng (idag va dom betydligt lugnare, haha), och sen satt jag och gosade med ett väldigt socialt får (som jag sen såg att det va en av dom jag tog hand om när dom föddes för några år sen!) haha :D
och sen gick jag hem, kollade på typ 3 gg-avsnitt heheh, sen va det mat, och sen hade jag en liten spakväll för mig själv! asgött var det, jag både bastade, duschade håret NOGA, satte i inpackning och sen låg jag i soffan med vanilla fudge-ansiktsmask och gurkor på ansiktet! ;D redigt najs! :D
så jaa, har hunnit med en del idag faktiskt! :P
men nu är som sagt friheten över, och nu är det bara att beta av denna terminen med...vilken är både längre än höstterminen, och mycket jobbigare (för mig iaf..), men jaja, har ju iaf 2 lov innan sommarlovet, så det är alltid nåt!
men nu ska jag strax lägga mej, måste lägga mej astidigt idag, kommer annars va rätt död imån bitti ;/ fyy!
jaja, hoppas ni haft ett riktigt bra lov iaf!
puss :*
btw kan jag rekommendera denna ansiktsmask nåt enormt! både luktar heeelt underbart, värmer (lite läskigt i början, haha), renar huden och gör den lenare! dessutom är den billig, bara 20 kr på h&m! :)

Kommentarer
ElinÅkerholm säger:

Hej! Läs gärna min blogg :)

Jag bor bara hos min pappa jag har en mamma som har alkoholproblem men vägrar erkänna det, en ponny som blev såld bakom ryggen på mig, en hund som inte får bo hos mig och mer... Du kan läsa mer om det i kategorin "My true life". Jag vill visa alla att det blir bättre av att berätta om man tex har det som mig. Håll det inte inne.

Kram!

2012-01-11 | 19:33:03
Bloggadress: http://akerholms.blogg.se/
Emelie Fredriksson - JUMPLEAGUE säger:

Jätte fin blogg, härlig design! :D

Kolla gärna in på bloggen, du lär bli fast ;)

Ha de bra! Emelie.

2012-01-11 | 20:32:45
Bloggadress: http://jumpleague.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback