förlååååt!!

asså gosh, förlåt mej för KASS uppdatering dom senaste dagarna!! men dels har jag varit så himla trött nu när skolan börjat, och bara velat se på gossipgirl typ, haha, och sen hade jag fullt upp igår osv!
men nu ska det bli bättring! :)
men hoppas ni haft det bra dessa dagar! jag har iaf haft det bra!
kan väl försöka ta en "liten" resumé om vad jag gjort!
i måndags började skolan dårå! va ju såklart lite trist och så att börja nu igen efter lovet, men kul med kompisarna och så ju! :D
men vet dock inte om det hände nåt speciellt den dagen..tror inte det iaf! förutom att vi då fick veta att vi va tvungna att välja prao-platser tills idag (onsdag), så då fick vi ju lite panik för jag och elsa ville ju praoa tsm på typ ett hotell/café eller så..! men det löste sej sen på tisdagen! :)
så vi går vidare till igår då, då det hände BETYDLIGT mera saker!!
eller asså ja, i skolan va det la ungefär som vanligt, dock va det faktiskt en rätt rolig dag för att vara tisdag! för jag trodde den skulle suga typ, för vi har bytt från hemkunskap till syslöjd, men det va faktiskt jätteroligt! hade en ny lärare som verkar jättebra! och hon lärde oss att virka! så nu blir det att virka vantar ;D
hehe, men jaja! innan syslöjden va det iaf so och fysik, och dom va helt okej!
men sen va det lunch, och sen syslöjd dårå, och sen matte som typ va vanlig, och sist seg svenska.. men jaja, sen slutade vi ju vid tre, och sen tog jag, elsa, frida och lollo 122:an in till stan! (hahha flummade som f*n på vägen in.. xd stackare som satt i bussen!) haha, och sen hoppade vi av på öster, och gick först till subway för vi hade tänkt äta där, men sen va det helt fullt där så vi gick till donken ist och tog varsitt CO-meal eller va det heter ;) riktigt gött! (Y)
och sen började då vår jakt på praktikplatser! ;) dock hade jag och elsa EXTREM tur, så vi fick på andra försöket! :D för först gick vi till wienerkonditoriet, och där sa dom att dom inte visste riktigt, så då gick vi vidare till vårt "stammisställe" Sesam Café! och där träffade vi chefen, som va asshysst! för när vi först frågade så tvekade han lite, men sen sa han att dom hade haft mycket praktikanter där, och om vi verkligen ville ha praktikplatsen så kunde vi få den, och det ville vi ju!! :D så då skrev han under på ett papper och sen sa vi att vi skulle komma tillbaka och prata mer om arbetstider och sånt om några veckor!
så vi hade sån jäkla flyt!! dock hade då inte lollo och frida sån tur.. *HOST*
asså gud, vi gick i timmar och typ ÖVERALLT försökte dom, men alla sa antingen "tyvärr", eller att man måste va 18, eller att dom inte visste, eller att dom skulle ringa tillbaka och blabla...och tillslut, när vi gått överallt, på öster, väster, mot cigarren osv, och efter att ha försökt på ca 25-30 ställen (frida och lollo va totalt på 50 ställen) så gav vi upp..eller jag och elsa då, och åkte hem med bussen typ vid sju. Men lollo och frida gav sej inte, utan åkte till citygross och coffeehouse uppe vid a6, och sen sa båda att dom skulle ringa upp idag! :D och det gjorde dom, eller ja, frida och lollo ringde upp, och sen fick dom på citygross :D så va sån himla tur! så nu har vi alla fyra prao-platser, asgött! :D även om vi fick kämpa för det som fan, eller asså frida och lollo då! ;)
men man kan verkligen säga att vi fick motion igår! ;)
så sen va det rätt gött å komma hem, slappa och sen sova! :)
så under v. 8-9 får ni komma och hälsa på mej och elsa på vårat "jobb", allihopa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback