årsresumé del 1 på G :D

Tjohej allihopa! :D
jahopp, nu var det fredag IGEN (helt sjuuukt va tiden går fort!) och än en gång sitter jag hemma och ugglar.. ;) haha nej, är faktiskt riktigt gött att ta det lugnt och bara vara hemma nu innan februari, för då blir det mkt må jag säga!
eller vi börjar ju först med konfa-resa till stockholm nästa helg (wiiie!), och sen blir det in och shoppa grejer till trysil, och sen så åker vi ju till trysil dårå om typ 3 veckor (:o) och sen fyller jag år och ska ha kalas, och så är det lov, och sen blir det prao och...ja GUD va mkt det blir!! så får verkligen ta vara på lugnet nu.. ;)
men nog om det!
dagen har vart chill, orkar inte berätta i detalj, men den har vart redigt go eftersom vi bara haft tre lektioner eftersom vi missade idrotten pga storsamling (Y) så har haft ca 3 timmars rast idag, höhö ;) menmen, vi klarade oss! :P
och sista lektionen som va kemi va riktigt kul den med xd eller ja, inte för frida (och jackson) som båda fick böcker i ögonen?! ;O haha gud, john sa att denna lektionen gick till världshistorien xd nämen det va riktigt hemskt, båda började faktiskt gråta, och fridas öga va assvullet och så, så jag ska inte skratta, men situationen va lite komisk bara.. ;)
men jag och elsa satt iaf och skrattade konstant och kunde inte koncentrera oss på något.. xd aja, så går det när man sätter kemi sist på fredagsschemat! x)
men nu ska jag inte babbla på om det mer utan nu ska jag försöka mej på att lägga upp årsresumén del 1..får se hur det går! ;)
det återstår att se..
så vi hörs strax!
puss :* 7
öhm ja, får la bli en sådär lagom ful bild på mej från nån vecka sen..asså gud va jag är egoistisk, har ju typ bara bilder på mej själv?! :o
men VAD VILL NI HA BILDER PÅ?! kommentera mera!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback