riktigt go onsdag!

Halloj alla glada! :D
idag har vart en sjukt go onsdag! bl.a fick vi massor att göra på "jobbet" idag, och fick inte bara diska utan även göra massa andra saker, t.ex gjorde vi typ 200 st 100 grams-chokladbollar! :D haha asgött! man bara stod där och typ tog upp degen i en slags glasskopa, och sen vägde man den och rullade den till en boll och sist rullade i kokos! :D hehe.
sen så fick vi servera en hel del med, och skära upp baguetter haha ;)
och sen innan vi gick hem kom mamma och åt med!
och sen när vi fick sluta så åkte elsa till frisören, och jag och mamma gick då till banken och där fixade vi ett kontokort till mej! (Y)
sen gick vi lite i affärer och jag gav mej ut på jakt efter den perfekta skinnjackan! ;) har kanske hittat den, får se..
men sen efter nån timma åkte vi vidare till a6 och gick där och kollade lite :) och sen tillslut åkte vi till ica och köpte massssa saker till partyt jag, elsa, frida och lollo ska ha på fredag! :D kommer bli awesome, som vanligt! ;)
men mer om det senare eller imån eller nåt! ;)
men nu måste jag beställa biobiljetter, men vi hörs nån gång haha!
puss :*

Kommentarer
natta säger:

hej sötis! Köp ett puder - transparant eller kompakt- med lite färg så kan du jobba upp färg i ansiktet med den på kinder, panna, näsa och haka.Om du inte orkar använda både foundation o puder kan du använda "dual foundation" som är både ett puder o foundation i puderform, lättapplicerat! Den kan man även bättra på sitt vanliga smink med under dagen =)kram

2012-02-29 | 22:26:52
Bloggadress: http://naatta.blogg.se/
Emilia säger:

ÅHHH VAD SÖT DU ÄR!!! Det går ju inte vara finare !;O;O <3

2012-03-01 | 19:02:18
Bloggadress: http://teamponnii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback