vanlig uppdatering om senaste dagarna ~

Hallå allihopa! :)
Hoppas ni haft en bra onsdag! Min har vart sjuukt bra faktiskt, men tänkte berätta om den lite senare (okej, det blir typ aldrig av så ska inte lova för mycket haha) men först tänkte jag som vanligt dra igenom lite om dom senaste dagarna ;)
Måndagen var en bra dag i skolan, hade rätt slappa lektioner med mycket film osv, så det var gött! Vet dock inte om nåt speciellt hände förutom att våran klass gjorde en liten demostration innan handledartiden, då alla i klassen gick ner till rektorn å klagade på att dom andra klasserna typ fått sluta mycket tidigare då dom haft massa håltimmar, medans vi aldrig fått det trots massssa håltimmar.. Blev dock inte så lyckat då det typ slutade med att hon skällde ut oss i stället..? WTF?! Hahahah så blev ju ett sådär resultat av det lilla upploppet.. xd
Haha jaja, det gjorde inte så mkt att vi inte fick sluta, hade rätt trevligt ändå ;)
Sen då efter handledartiden fick vi åka hem (tvingade svenne att skjutsa mej uppför backen, hehe..) å sen när jag kom hem gjorde jag typ mat, och sen under kvällen gjorde jag lite pepparkakor och hade det mysigt! :)
Så det var måndagen det!
hahaha bild från måndagens kemilektion, då jag roar mej med att skriva dödshot och andra saker till mattis (som inte fattar att det är jag) bara för han förstörde min fina baguetteman (se nedan)
..så jag gjorde en ny! :D hahahahha så jäää*la fin!! :D (elsa&jag har gjort typ 5 sånna lite överallt i skolan..hahaha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback