Ny ful design, men inte värre än den förra..

Hej allihopa! :D haha ja, som ni (förmodligen) ser så ser inte bloggen riktigt ut som förut utan är helt förändrad haha.. Kände mej helt enkelt TVUNGEN å göra nåt eftersom jag spydde på den gamla "designen", så ful den var x0 haha så har bara hållt på med det nu i typ 2 timmar, fast inte med så stor framgång tyvärr.. haha designen är skittråkig och headern är ful för det står silverlightt mitt på och jag får inte bort det (hjälp tack?!), och det ser ganska förjävligt ut faktiskt xd men inget kan va värre än den förra, så får nöja mej med denna tills nån vänlig själ kan hjälpa mej å göra en trevlig design! Nån frivillig? ;) 
Haha jaja, eftersom jag hållt på med den här skiten typ hela kvällen nu så hinner jag tyvärr inte uppdatera, vilket jag hade tänkt.. :/ hoppas bara jag får en liten stund imån över, annars kommer det förmodligen inte bli nån uppdatering typ på 2-3 veckor.. :/ Nej, måste se till å uppdatera lite imån iaf! 
Men hoppas ni haft en jättebra fredag och så hörs vi! Puss :*
å vettefan varför jag valde denna bilden i sidomenyn egentligen (fast den syns ju inte eller?!), gillar den inte ens men ok..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback