fredagen och helgen!

Sen var väl fredagen lite som den var den med, men skolan var helt normal typ och vi slutade vid tolv, riktigt najs! Å sen hade jag tänkt åka direkt in till stan, men ändrade mej precis i sista sekund och åkte hem istället, vilket jag ångrade sen.. Men som tur var var mamma fortfarande hemma och skulle in till stan, så då åkte jag in med henne sen vid två typ!
Å så skjutsade hon mej till Hööks, där jag sen tillbringade över en timma typ haha.. Men finns ju så mycket snyggt!! Så testade typ 10 par ridbyxor och tröjor osv, så nu har jag två par som jag önskar mej i julklapp, vet att jag kommer få ett par men kan inte bestämma mej för vilka, hjälp tack?! (bilder kommer)
Jaja, sen efter jag köpt ett par ridhandskar för 60 spänn haha (eftersom nån typ snodde mina andra nya?! -.-) så tog jag bussen (som jag inte hade pengar till, smaaart frida!!) bort till a6 och sen gick jag där typ 1½ timma och kollade massa kläder osv som vanligt :)
 
Sen var helgen både bra och dålig, men vi fokuserar på dom bra grejerna!
På lördagen chillade jag typ mest på förmiddagen, vad jag kommer ihåg iaf, och sen vid fyra så kom min moster och hämtade mej, och sen åkte vi till kyrkan där det sen var lucia! :) var supermysigt som vanligt och lite önskade man ju att man var med detta året med.. menmen så är det! Fint var det iaf, satt dock bredvid två rätt jobbiga fjortisar från åttan som så gärna ville sitta just där?!.. -.- Jaja!
Sen efter luciat åkte jag&mamma hem, åt lite mat som pappa lagat, och sen typ vd halv sju gick vi ner till min moster&morbror, där vi sen spenderade resten av kvällen!
Å det var även det lika mysigt som vanligt, fick massa gott kvällsfika med te, frallor, egengjorda kex, cupcakes, kakor osv och sen kollade vi på Så mycket bättre och sen låg jag resten av kvällen inne i min kusins rum och kollade på film på hans lilla minitv där :) å sen åkte vi hem typ vid halv tolv eller nåt!
 
Å sen i söndags så bakade jag typ pepparkakor för hela slanten, gick dock sådär då alla bara fastnade och blev mjuka inuiti, så tillsut fick jag lite damp på det haha och sket i det xd
Men sen gick jag ner med en burk till min moster, som hade "beställt" det, och sen tog jag sparken hem, och sen ägnade jag typ hela kvällen åt att kolla på Världscupshoppningen (haha standard på söndagar) och göra värsta so-projektet -.- 
Menmen, helgen avslutades med Beck så det slutade ju rätt bra ändå ;)
haha juste, försökte även åka snowracer på kullen på lördagen.. gick sådär. 
kristinas fina cupcakes som jag spritsade och dekorerade ;D
haha hade bra sällskap i peters rum! ;)
mys! 
haha var typ domma pepparkakorna jag hann göra.. xd
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback