sjunde dagen på åland!

Den sjunde dagen på åland var en go dag! :D Vi gjorde inte så särskilt mycket egentligen, men den va skönt slapp liksom! :)
Började med att vi väcktes av att Johan ringde, kl kvart över elva typ :P Sen steg vi upp, åt frukost as usual, och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde i typ 3-4 timmar haha xD nämen jag solade lite, skrev i dagboken, läste och.. ja typ det ;) 
Å sen gjorde jag mej iordning rätt tidigt, och sen skulle vi tydligen äta lite mat med, men SEN efter ett bra tag så åkte vi iallafall iväg mot Mariehamn! 
Då åkte vi direkt till ett ställe som hette "Tillfället" typ, och kollade efter en solstol, fast de var slut där så då åkte vi bort till Mio istället, och där hittade vi en fin solstol till stugan! :)
Å sen drog vi vidare in mot stan, och där parkerade vi, och jag gick mot shoppinggatan. Sen gick jag där i galleriorna och kollade på massa saker, bl.a solglasögon, hittade ett par skitsnygga faktiskt :D
Å sen gick jag i en annan typ smink/parfym-butik i typ 40 min haha, asgött ju :D
Aja, sen gick jag iaf bort till Bagarstugan (ett jättemysigt kafé som vi alltid fikar på typ hah), och där fick jag saft och bullle hehe :)
Å sen gick jag bort till pappa som va på biblioteket, å sen satt jag där och satt vid datan i 40 min, och sen drack jag varm choklad och kollade i tidningar och så :) Å sen gick jag å köpte solglasögonen, å så passade jag även på att köpa en ansiktsmasktub+peeling för bara 4£, aasbilligt ju! :O 
Å sen efter det åkte vi hemåt, med ett vanligt stopp på sparhallen, haha räknade ut att vi va där alla dar utom en hahaah xd 
Aja, sen åkte vi hem, och sen cyklade jag och mamma runt byn, och sen när vi kom hem åkte jag och pappa på en liten fisketur :) Sen drack vi kvällste och lyssnade på Sommarpratarna som vanligt ;)
 hade tyvärr verkligen INGA bilder från denna dagen så fick bli denna ist! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback