sjätte dagen på åland!

Sjätte dagen på åland var en BETYDLIGT bättre dag än dagen innan!
Vaknade vid tio typ som vanligt, åt frukost och pratade med mamma och pappa, och allt löste sej :)
Sen så efter frukosten solade jag lite, och sen badade jag oxå, å denna dagen va det ÄNNU varmare i vattnet! :O :D
Sen var det dags att göra sej iordning och sen vid typ kvart i två så åkte vi iväg till Sparhallen där vi köpte kött, korv, ost, kakor och lite annat, å sen efter mamma stått och pratat med nån gammal elev i en evighet, så åkte vi äntligen iväg ner till Kallvik, där vi skulle vara resten av dagen/kvällen! :) Dock va ju då inte Jojo där då, eftersom hon hade åkt till sverige på ridläger på morgonen dårå.. menmen!
När vi kom ner så började vi ju såklart med å prata med Sissi och Hasse, och sen efter en stund gick vi ner till klipporna vid bastun och badade. Sen efter vi packat fikakorgen, så satte vi oss i skötbåten (stor träbåt som man kan segla med), och sen hissade vi seglen (poetiskt hah) och sen seglade vi iväg! :)
Jag satt i fören och solade mej, och vi hade det asgött, satt och fikade cupcakes och bullar medans vi gled fram över vattnet ;P
Sen efter typ 40 min eller nåt så tog vi iland vid en liten ö som hade massa klippor. 
Å där spenderade vi sen typ 1½ timma, då vi solade på dom varma klipporna, hoppade från dom, simmade i det jättevarma havet, tog kort och bara hade det allmänt gött haha (som jag brukar säga) :D Så sjukt somrigt var det, och det är så jag vill tänka tillbaka på sommaren när den kalla hösten och vintern kommer.. :)
Anyways, sen va vi tvungna att segla tillbaka, för då hade klockan redan blivit åtta eller nåt! 
Å sen när vi kom tillbaka hjälpte vi sissi lite med salladen, å så hoppade jag lite studsmatta för mej själv haha, och sen började vi grilla på bryggan! :)
Å sen satt vi där tills solen gick ner och åt och pratade :)
Sen vid tiotiden gick vi upp till verandan och sen satt vi där och åt glass :P
Sen började det mullra som f-n helt konstant, och sen vid tolvtiden innan vi skulle åka hem bröt h*lvetet lös haha, och JÄ*LAR va det blixtrade! Har aldrig sett så mkt blixtar, seriöst :O HELA tiden blixtrade det (dock inte mkt buller), va riktigt coolt faktiskt! :D haha, och sen sa vi hejdå till sissi och hasse och sen åkte vi hem och la oss! ;)
En mycket fin dag var det! 
 
 

Kommentarer
Emilia säger:

Det verkar helt underbart på Åland! man vill verkligen åka dit när man läser dina texter! <3

2012-08-10 | 21:53:35
Bloggadress: http://teamponnii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback